Odd-Inge Johansen er kvalitetssjef hos SmartDok på dagtid og trener for 1.divisjonslag på fritiden. Går det noen ganger i kluss? Se film!

Utfordre, utfordre, utfordre, skape 2 mot 1! Oppfordrer fotballtrener Odd-Inge Johansen. Laget han så engasjert prøver å oppildne er damelaget til Bossekop UL som skal debutere i 1.divisjon. På dagtid prøver samme Johansen og oppildne sine kolleger i SmartDok til å kode med høy kvalitet.

Hos oss er Odd-Inge Johansen kvalitetsansvarlig for produktet vårt, SmartDok. Johansen er klar på at en kan ta med seg mye av idretten inn i arbeidslivet.

– Innenfor damelaget jobber vi mye med struktur, kultur og renomme, på mange måter likt hvordan vi tenker i SmartDok. Kultur og lagånd er avgjørende for alle lag og bedrifter som vil utvikle seg. Som trener får man mange ganger spørsmålet om hva en god treningsøkt er. Svaret er at spillerne etter dagens økt higer etter å komme tilbake til neste treningsøkt. På samme måte føler jeg at vi har det i her i SmartDok. Ansatte som gleder seg til neste arbeidsdag og nye muligheter, sier Johansen.

– For BUL sitt damelag handler det om å lage en plattform og etablere seg i 1. divisjon. Vi skal fortsette og utvikle fotballspillere og mennesker til å ta nye steg. Samt en videre arena for utvikling av 1. divisjon, toppserie og landslagsspiller for jenter i Alta og Finnmark som har den indre driven, fortsetter han

Hvorfor SmartDok?

– Jeg har fulgt og jobbet i nærheten av Ascella og nå SmartDok i mange år. Et godt og spennende produkt sammen med en herlig miks av glade mennesker som vil utvikle produktet enda mer. Samtidig et selskap som skaper lokale verdier i Altasamfunnet, gjorde valget av SmartDok til et enkelt valg.

– Jeg jobber som QA-Manager eller kvalitetsansvarlig for SmartDok. Her oppretter rutiner med å videreutvikle, forvalte og koordinere vårt kvalitetsarbeid med kontinuerlig læring, forbedring og kvalitetssikring av prosesser, testing og leveranser. Pålitelighet er en av våre kjerneverdier i SmartDok. Det å ha kvalitetsrutiner rundt våre prosesser skal sikre kundene et produkt de kan stole på, sier han.

Odd Inge har utdannelse innenfor informasjonsteknologi, økonomi og administrasjon og prosjektledelse fra Høgskolen i Finnmark.

– Jeg har jobbet som utvikler, konsulent, teknisk prosjektleder og leveranseansvarlig for IFS Scandinavia i 19 år.

Odd-Inge begynte i januar 2017 og har allerede gjort seg godt bemerket med stor faglig tyngde og en solid «headspin» når det kommer til break dance.

Les mer om SmartDok og hva det kan gjøre for din bedrift

Se hvordan SmartDok kan gjøre din arbeidshverdag smartere