Entreprenøren 2tal AS var en av våre første kunder på SmartDok. Bruker timeregistrering aktivt

Selskapet ble etablert i 1992 under navnet Total Brannsikring AS og skiftet i 2007 navn til 2tal AS, samme år som de tok i bruk SmartDok.

2tal as er en av Finnmarks ledende entreprenører innen sine fagfelt; bygginnredning og brannsikring. Deres hvert største fagfelt er som byggentreprenør hvor de har spesialisert seg på rehabilitering og ombygging av næringsbygg, samt utførelse av totalprosjekter innenfor disse områdene. Etter hvert har selskapet også involvert seg i prosjekter på nybygg hvor de står som total eller hovedentreprenør. 2tal as er en del av NESO organisasjonen som jobber for felles mål og utfordringer for entreprenørene i nord.

– Vi bruker SmartDok som timeregistrering hver dag. Den forenkler hverdagen min, noe som resulterer i at jeg kan jobber mer effektivt og at selskapet kan ha full kontroll på både verktøy og arbeidstimer, sier snekker Johnny Johansen i entreprenørselskapet 2tal.

2tal bruker i dag følgende moduler hos SmartDok; Timemodul, HMS/KS (sjekkliste), Verktøymodul og Ressursplanlegger (nylig), og har rundt 35 lisenser på løsningen.

– SmartDok er stolte over å ha 2tal som kunde på vår løsning, sier salgssjef Per-Tore Hansen.

For å finne ut mere om 2tal, besøk hjemmesida på 2-tal.no

Les mer om SmartDok på smartdok.no.

Se hvordan SmartDok kan gjøre din arbeidshverdag smartere