Entreprenøren 2tal AS var en av våre første kunder på SmartDok. Bruker timeregistrering aktivt.

Johnny Johansen og Pavel Tompov i 2tal fotografert i våre lokaler idet arbeidet er igang med å oppgradere kontorene våre. Foto: Lasse Sørnes.

Johnny Johansen og Pavel Tompov i 2tal fotografert idet arbeidet er igang med å oppgradere kontorene til SmartDok. Foto: Lasse Sørnes.

Selskapet ble etablert i 1992 under navnet Total Brannsikring AS og skiftet i  2007 navn til 2tal AS, samme år som de tok i bruk SmartDok.

2tal as er en av Finnmarks ledende entreprenører innen sine fagfelt; bygginnredning og brannsikring. Deres hvert største fagfelt er som byggentreprenør hvor de har spesialisert seg på rehabilitering og ombygging av næringsbygg, samt utførelse av totalprosjekter innenfor disse områdene. Etter hvert har selskapet også involvert seg  i prosjekter på nybygg hvor de står som total eller hovedentreprenør. 2tal as er en del av NESO organisasjonen som jobber for felles mål og utfordringer for entreprenørene i nord.

– Vi bruker SmartDok som timeregistrering hver dag. Den forenkler hverdagen min, noe som resulterer i at jeg kan jobber mer effektivt og at selskapet kan ha full kontroll på både verktøy og arbeidstimer, sier snekker Johnny Johansen i entreprenørselskapet 2tal.

2tal bruker i dag følgende moduler hos SmartDokTimemodul, HMS/KS (sjekkliste), Verktøymodul og Ressursplanlegger (nylig), og har rundt 35 lisenser på løsningen.

– SmartDok er stolte over å ha 2tal som kunde på vår løsning, sier salgssjef Per-Tore Hansen.

For å finne ut mere om 2tal, besøk dere hjemmeside på www.2-tal.no

Les mer om SmartDok på www.smartdok.no.

Annet innhold

Her er mer innhold du kanskje vil like.

Tilbake til nyheter

Annet innhold

Her er mer innhold du kanskje vil like.

Tilbake til nyheter

Kontakt oss for gratis demo

SmartDok brukes i dag av over 3000 små og store bygg- og anleggsbedrifter.

Be om demo