AutoReg er den beste løsningen på markedet for brøyting og strøing,
og vi er stolte over å kunne tilby den til våre kunder

Her hos SmartDok er vi alltid på jakt etter innovative løsninger for å gjøre arbeidshverdagen deres enklere og mer effektiv. I denne ånden er vi utrolig stolte over å kunngjøre vårt nyeste tilskudd i produktporteføljen, spesialdesignet for alle dere som håndterer brøyting og strøing om vinteren, samt kantklipping og børsting om sommeren – et eksklusivt samarbeid med AutoReg!

Vinterarbeid innebærer unike utfordringer, og vi forstår viktigheten av å ha pålitelige verktøy som gjør jobben enklere. Dette partnerskapet representerer en fusjon av ekspertise og teknologi, skreddersydd for å møte deres behov.

Asbjørn Pettersen, gründer av AutoReg:
Asbjørn Pettersen, gründer av AutoReg:

Åpner opp for spennende muligheter

Samarbeidet mellom SmartDok og AutoReg åpner opp for spennende muligheter, noe som vil bidra til et enda bedre produkt, sier gründer av AutoReg, Asbjørn Pettersen.

Asbjørn Pettersen, gründer av AutoReg:

Åpner opp for spennende muligheter

Samarbeidet mellom SmartDok og AutoReg åpner opp for spennende muligheter, noe som vil bidra til et enda bedre produkt, sier gründer av AutoReg, Asbjørn Pettersen.

Eksklusivitet og kvalitet – kun hos SmartDok!

Som eneforhandler av dette produktet, er vi glade over å bringe dere det vi bestemt tror er den beste løsningen på markedet. Vi har nøye valgt AutoReg for deres gjennomtenkte og moderne teknologi.

– Vi i AutoReg (tidligere Brøytekontroll) er veldig fornøyde med å ha fått på plass en avtale med SmartDok. Samarbeidet gjør at våre kunder kan få enda bedre oppfølging, og vi kan rendyrke utviklingen av produktet og tjenestene til AutoReg, sier Asbjørn Pettersen.

Daglig leder i SmartDok, Bjørn Tore Hagberg har også stor tro på samarbeidet.

Vi i SmartDok er glade for å ha landet avtale med AutoReg. Dette er markedets beste løsning for alle som som driver med Brøyting/strøing om vinteren og kantklipping og børsting som sommeren.

Dette betyr også en spennende overgang for vår tidligere rodelistemodul.

– Samtidig som vi knytter oss til AutoReg vil vi gradvis fase ut vår egen løsning for brøyting i 2024, for å gjøre plass for noe enda bedre, sier Hagberg.

Alle sjåførene får en egen bruker og kan her enkelt se og kjøre de planlagte rodene. Fordelene med at du er live i appen mens du kjører er at arbeidet logges automatisk, du får god oversikt over roden du kjører og du vil også kunne se kjente hindringer.

Et intuitivt og smart brukergrensesnitt er hva du får når du bruker AutoReg.
Enkelt både via app og PC.

Er du klar for en demo? Vinteren venter ikke!

Ikke la vinteren overraske deg! Ta kontakt med oss for demo og se selv hvorfor denne løsningen er det du trenger for å håndtere vinterens utfordringer med stil. Med SmartDok og AutoReg, blir vinteren ikke bare enklere, men også en periode du kan se frem til.

🎵 Som Jokke uttrykker det: «Her kommer vinteren, her kommer den kalde fine tida«. La oss gjøre denne tiden ikke bare kald, men også effektiv og problemfri med vår innovative løsning! 🎵

Ta steget inn i fremtiden med SmartDok og AutoReg – Kontakt oss i dag!

Hva er AutoReg?

AutoReg (tidligere Brøytekontroll) er en løsning som gjør vintervedlikeholdet enklere, slik at du kan holde veiene trygge. Med AutoReg får du enkelt full oversikt for hele firmaet når du driver med vintervedlikehold!

  • Planleggingsmodul for å sette opp brøyteroder og oppgaver
  • En egen app for brøytesjåførene som viser rodene og logger alt arbeid
  • Integrasjon mot regnskapssystem

Les mer om AutoReg her!

Se hvordan SmartDok kan gjøre din arbeidshverdag smartere