SmartDok Finn Hågen Krogh Ski

Finn Hågen Krogh og daglig leder Bjørn Tore Hagberg i SmartDok gleder seg begge til å komme igang med samarbeidet.

Vi er på lag med langrennskometen fra Tverrelvdalen, Finn Hågen Krogh!

OL i Pyeongchang i 2018 blir ekstra morsomt å følge med på om en jobber i SmartDok. Vi er nemlig blitt sponsor av Finn Hågen Krogh, og ikke minst en veldig stolt en også.

I år legger vi gul glider under skia og inngår et kladdefritt samarbeid med langrennshelten fra Tverrelvdalen i Alta. Vi er svært stolte over å kunne dobbeldanse i skiløypene sammen med Finn Hågen Krogh, som vi håper skal ta medalje under OL i Pyeongchang i Sør-Korea.
Ikke bare en rå skiløper, men også en herlig type som det er morsomt å være på lag med. Vi ser frem til å følge han på veien mot OL- medalje, og ikke minst være en stolt samarbeidspartner på reisen dit.

Hvem husker ikke kampen mot Ustjugov

Under Ski-VM 2017 i Lahtis hvilte et tungt press på Kroghs skuldre. Ankeretappen på stafetten som Petter Northug hadde hatt i en lang rekke mesterskap stod plutselig ledig grunnet Northugs formsvikt, og Krogh ble det naturlige valget. Selv om han flere ganger tidligere hadde spurtslått Sergej Ustjugov hadde han stor respekt for det russiske laget, og Martin Johnsrud Sundby som gikk tredje etappe hadde lovet ham et halvt minutt forsprang.

Først på slutten av etappen klarte Sundby å få en luke til Aleksej Tsjervotkin, men klarte ikke å gi Krogh mer enn 17 sekunders ledelse på Ustjugov. Gjennom hele etappen prøvde Ustjugov å tette luken, og han var på det nærmeste bare fem sekunder bak, men Krogh holdt unna og sørget for Norges niende strake VM-gull på stafett.

Vi som tilskuere har vel neppe noen gang vært mer svett og lykkelig etter endt løp. For en prestasjon!

La oss håpe på en reprise av denne til vinteren.

Hva er SmartDok? 

Se hvordan SmartDok kan gjøre din arbeidshverdag smartere