To nye ansatte i SmartDok

Raymond Sivertsen og André Harila er klare for å gjøre SmartDok enda litt smartere.

SmartDok fortsetter å rekruttere dyktige medarbeidere. Nå styrkes support- og utviklingsavdelingen med Raymond og André!

SmartDok fortsetter å vokse

Flere og flere tar i bruk det digitale datafangstsystemet, og kundemassen øker hver dag. I samme periode i fjor passerte vi 800 selskaper, nå et år senere nærmere vi oss 1200 bygge- og anleggsbedrifter. Bygge- og anleggsbransjen har virkelig sett nytten i et komplett digitalt system der en kan registrere timer, krysse av sjekklister, få kontroll over verktøyet og maskintimene , pluss så mye mer. Denne økningen fører med seg at vi styrker våre avdelinger.

Supportavdelingen i Alta har denne uken fått Raymond Sivertsen på plass.

– Før jeg begynte hos SmartDok har jeg jobbet til sammen nesten 10 år hos Fagtrykk Idé som Designer, drevet eget firma i 12 år samt jobbet parallelt på Mediehuset Altaposten i 4 år. Etter nesten 22 år i grafisk bransje følte jeg det var på tide med forandring, og da denne jobben dukket opp følte jeg straks at jeg var rette personen for stillingen, sier Sivertsen.

Vi er glade for å ha Sivertsen på plass og ønsker han velkommen til oss!

Skal gjøre SmartDok enda bedre!

Utviklingsavdelingen i SmartDok, de som tross alt sitter og utvikler SmartDok til meg og deg, har også fått seg en ny medarbeider. André Harila er på plass og har allerede rukket å hamre løs på tastaturet noen uker i jobben som utvikler. Han er klar på hvorfor han er her.

– Mine oppgaver i SmartDok er alt fra å ta for meg små og store utviklingsoppgaver, som gjør SmartDok til et enda bedre produkt!

Harila har fått drømmejobben. Å kunne jobbe med hobbyen sin er i følge han selv helt konge.

– Før jeg kom til SmartDok jobbet jeg som daglig leder i Alta bowling, men jeg har drevet med programmering som hobby siden jeg var 13-år. Jeg søkte på jobben i SmartDok som utvikler i håp om å få hobbyen som jobb, sier Harila.

Da er drømmen oppfylt Andre! Vi er glade for å ha deg på plass hos oss!

SmartDok hjem

Se hvordan SmartDok kan gjøre din arbeidshverdag smartere