Messe-Caroline

SmartDok deltar på den årlige MEF-arrangerte messa

Huk av 23.–25. september 2022 i kalenderen, for da blir det gjensyn med det tradisjonsrike arrangementet i Loen på Stryn.

Loendagene er en messe for bygge- og anleggsnæringen og arrangeres av Maskinentreprenørenes Forbund (MEF). Den avholdes i spektakulære omgivelser ved Hotel Alexandra i Indre Nordfjord.

Vi er bredt representert

SmartDok stiller med et sterkt mannskap for å bistå med alt du måtte ha av spørsmål rundt systemet vårt, med representanter fra både salg, support og marked.

MEFs fagsjef for klima og miljø, Egil Kvingedal (bak til venstre på bildet under) er også tilstede på vår stand.

Messe

Godt besøkt og stor deltakelse

Loendagene er et arrangement der medlemsbedriftene i MEF deltar med sine familier og ansatte. Disse representerer det meste anleggsbransjen trenger av utstyr, maskiner, programvare og annet.

Det er foreløpig påmeldt 55 leverandører til messa, og ca 630 deltakere som bor på hotellet. Det er ventet opp mot 2500 besøkende totalt i løpet av helga.

Fagseminar

Det er fagseminar både på fredag og lørdag. Fredag er det seminar om SmartMEF v/Egil Kvingedal og juridiske tema ved MEF-advokatane Silje Lindvig og Erik Handeland Selmer.

På lørdag er det fagseminar med hovedstyrets leder Øystein Hope og adm.dir i MEF Julie Brodtkorb. Der vil vi avslutte med et humørfylt innlegg av Andre Ulveseter.

Arrangementet er det MEF Region Midt og Vest som arrangerer.

Årets Loendager er det 42. arrangementet i rekka. Det er et arrangement for MEF-medlemmer i Region Vest (Nord-Rogaland og Vestland) og Region Midt (Trøndelag og Møre og Romsdal).

Se hvordan SmartDok kan gjøre din arbeidshverdag smartere