Emilie, Magnus og Lotte

Vi ønsker velkommen til de nyeste ansatte på Support- og Customer Success-avdelingen!
Fra venstre Emilie Ek Kristensen, Magnus Beldo og Lotte Pedersen.

Tre nye og dyktige medarbeidere har kommet godt i gang

2. oktober startet tre nye medarbeidere på Support og Customer Success-avdelingen.

Emilie Ek Kristensen, Magnus Beldo og Lotte Pedersen er de ferskeste ansiktene hos SmartDok. Emilie og Lotte jobber som supportkonsulenter mens Magnus jobber sammen med Customer Success-teamet.

Vi er naturligvis nysgjerrige og måtte slå av en prat for å bli bedre kjent med dem.

Emilie Ek Kristensen
Emilie Ek Kristensen

Emilie

– Jeg er fascinert over hvor stort
dette systemet er, og hvor mye
SmartDok har fått til!

Emilie Ek Kristensen

Emilie

– Jeg er fascinert over hvor stort dette systemet er, og hvor mye SmartDok har fått til!

Emilie Ek Kristensen

– Kan du fortelle litt om bakgrunnen din, Emilie?

Jeg er 23 år, og er oppvokst i Alta (på Kronstadsiden). Men jeg har nylig bygget hus sammen med min samboer, og har nå bosatt meg på Aronnes. Jeg er glad i å være ute, og liker godt å bruke sommeren på å gå på toppturer med venner eller samboer. På vinteren setter jeg stor pris på scooterturer og bålkos ute med familien.

Etter videregående har jeg studert et årsstudium i ledelse og bedriftsøkonomi. Før jeg kom til SmartDok, har jeg blant annet jobbet på Bygger’n og på Fargerike.

Godt førsteinntrykk

Mitt førsteinntrykk som nyansatt av SmartDok er at det er en utrolig fin arbeidsplass. Det er godt arbeidsmiljø, og alle er hyggelige og trivelige folk. Opplever at alle er flinke på å dele sin kunnskap med hverandre, og er engasjerte i jobben.
Jeg er fascinert over hvor stort dette systemet er, og hvor mye bedriften har fått til. Det er utrolig dyktige folk som jobber her, og det er vanvittig gøy å få bli en del av. Vi er blitt tatt godt imot!

 

– Har du noen framtidsdrømmer/-planer?

Jeg har flere drømmer for fremtiden, men akkurat nå drømmer jeg om å utvikle meg, og bli dyktig i jobben min slik at jeg mestrer arbeidsoppgavene på best mulig måte, og blir en god ressurs for bedriften. Ellers enn det drømmer jeg om å reise mer, oppleve ny natur jeg ikke har sett før, og god helse!

Magnus Beldo

Magnus

– Ønsker å være en god sparringspartner for våre kunder, slik at deres opplevelse med SmartDok blir best mulig.

Magnus Beldo
Magnus Beldo

Magnus

– Ønsker å være en god sparringspartner for våre kunder, slik at deres opplevelse med SmartDok blir best mulig.

Magnus Beldo

Jeg er oppvokst i Alta og er 26 år gammel. Bodde i Alta til jeg flyttet i 2015. Da gikk turen innom Skjold, Rena, Tromsø og Narvik før jeg og samboeren endte opp i Alta og SmartDok. Jeg har bakgrunn fra forsvaret (3 år) og er utdannet Radiograf som har jobbet på UNN i Narvik. På fritiden bruker jeg mye av tiden ute med hunden. Jeg spiller også håndball for Alta IF.

– Hva er det mest fascinerende med å jobbe med Customer Success?

At jeg kan være en god sparringspartner for våre kunder, slik at deres opplevelse med SmartDok blir best mulig.

– Hva er førsteinntrykket med å jobbe i SmartDok?

Blitt tatt veldig godt imot og trives i miljøet. Det er en solid bedrift med masse dyktige ansatte.

 

– Noen fremtidsdrømmer?

Dra på flere Formel 1 løp😊👌👌

Lotte Pedersen
Lotte Pedersen

Lotte

– Jeg drømmer om å gå hele Finnmark langs grensa på ski, fra Pasvikdalen til Reisa Nasjonalpark!

Lotte Pedersen

Lotte

– Drømmer om å gå hele Finnmark langs grensa på ski, fra Pasvikdalen til Reisa Nasjonalpark!

Lotte Pedersen

Jeg er født og oppvokst i Alta, og flyttet tilbake hit for litt over ett år siden etter å ha bodd og studert i Tromsø i 4 år. Tromsø har mye å by på når det kommer til store naturopplevelser på høye fjelltopper, men aller best trives jeg i fjorden og på vidda i fantastiske Finnmark. Jeg elsker å være på tur uansett årstid, men det fineste jeg vet er å tråkke gjennom dypsnø på fjellet, med fjellski på bena og pulken etter meg.

– Hva er det mest fascinerende med å jobbe på supportavdelingen?

Når man jobber på supportavdelingen får man mange forskjellige henvendelser fra kunder, og jeg synes det er fascinerende å oppleve SmartDok fra kundens perspektiv, for det er ikke nødvendigvis likt slik vi som jobber her ser eller bruker SmartDok.

– Hva er førsteinntrykket med å jobbe i SmartDok?

Jeg har fått et veldig bra førsteinntrykk av å jobbe i SmartDok. Her er det høyt under taket og alle er veldig hjelpsomme og imøtekommende. Det har ikke vært skummelt å være ny i jobben her!

Fremtidsplaner

Jeg har mange drømmer for fremtiden, men noe jeg håper jeg får til å gjøre før jeg fyller 30 er å gå hele Finnmark langs grensa på ski, fra Pasvikdalen til Reisa Nasjonalpark! Annet enn det så håper jeg at jeg fortsetter å trives i min arbeidshverdag, og at jeg kan være en ressurs og fortsette å utvikle meg på arbeidsplassen.


Vi i SmartDok ønsker masse lykke til for alle tre!

Se hvordan SmartDok kan gjøre din arbeidshverdag smartere