Akkurat som i Snapchat kan du nå tegne og skrive på bildene du sender inn med sjekklisten. Se Pernille forklare funksjonen på under 40 sekunder!

Fører du sjekklister eller skjema der du legger med bilder? I den nye appen vår kan du i tillegg til å levere med bilder også tegne og forklare på bildene for å dokumentere enda bedre. 

Har du et avvik som må dokumenteres, men som kan være vanskelig å forklare gjennom bare et bilde? SmartDok har nå kommet med en løsning som du sikkert kjenner igjen fra Snapchat, der du kan tegne eller skrive på bildene slik at mottaker enklere skal forstå hva du prøver å vise.

I videoen over møter du Pernille Haugen som er Support Consultant hos oss. Hun tar deg med på en kjapp gjennomgang av funksjonen. Spill film!

Ønsker du å bestille HMS/KS sjekkliste-modulen i SmartDok? Kontakt oss her.

I HMS/KS-modulen kan du gjøre følgende:

  • Legg ved bilder i din sjekkliste. Dette både forbedrer og forenkler dokumentasjonsarbeidet
  • Du kan tegne og forklare på bildene før du sender dem inn med sjekklisten/skjemaet
  • I SmartDok kan du bygge og tilpasse skjema til din virksomhet. Du reduserer dermed antall mindre relevante skjemaer kontra et standard HMS/KS-system
  • Alle skjemaer kan knyttes direkte til prosjektet eller til maskiner
  • Du kan enkelt dokumentere feil/avvik mens du arbeider med GPS-sporbare bilder
  • Revisjonhåndtering og historikk på opprettede skjemaer er mulig med SmartDok. Dokumentasjon blir liggende der i all evighet og det finnes ingen mulighet for å slette innsendte skjema/bilder i ettertid. Man kan heller ikke endre dato på innsendte skjema, slik at man er innenfor krav og regelverk for dokumentasjonshåndtering

Kontakt oss for mer informasjon om SmartDok

Se hvordan SmartDok kan gjøre din arbeidshverdag smartere