Visste du at du kan registrere tilgjengelighetstid i SmartDok?

Arbeidstilsynet er klar på at tilgjengelighetstid skal dokumenteres. Vi har løsningen.

Arbeidsgiver har ansvar for at sjåførene registrerer arbeidstid. Registreringen må inneholde start og sluttidspunkt for hver arbeidsdag, pauser, tilgjengelighetstid og overtid. Utskrift fra fartsskriver (ferdsskriver) er altså ikke nok. Les mer hos arbeidstilsynet.

Er du kunde av SmartDok vet du kanskje at dette ikke er et stort problem. I vår maskin- og servicemodul har denne funksjonaliteten vært tilgjengelig i mange år.

– I videoen over så legger dere kanskje merke til at vi er i en av Oleif Simensen Transport AS sine biler. Dette er ikke uten grunn. Oleif var faktisk med å utformet denne funksjonen for mange år tilbake, sier salgssjef Per Tore Hansen.

Brukere av funksjonaliteten i dag er veldig fornøyde.

– Det har gitt oss en mulighet til å følge opp sjåførene veldig godt. Vi har den hele og fulle oversikten, samt at det gir oss kontroll over vedlikeholdet på maskinene. sa Oleif Simensen til SmartDok for en tid tilbake.

Ønsker du mer informasjon om hvordan du bruker denne funksjonen, ta kontakt med support, eller om du ønsker å prøve ut SmartDok, ta kontakt med oss her!

Les saken om Oleif Simensen i vår blogg.

SmartDok Oleif Simensen Transport

Account Manager Sondre Andersen Dreyer foran en av Oleif Simensen Transport sine mange maskiner. 

Se hvordan SmartDok kan gjøre din arbeidshverdag smartere