Nå kan også underentreprenører bruke SmartDok sin elektroniske mannskapsliste med egen UE-App.

UE-App SmartDok Elektroniske mannskapslister

Elektroniske mannskapslister skal også være enkelt for underentreprenører. Nå kan du laste ned SmartDok sin UE-App gratis. Her ser vi 2tal som var underleverandør under utbyggingen av Finnmarkshallen i vinter.

SmartDok sin løsning for elektroniske mannskapslister har nå blitt enda lettere å bruke. Nå kan også underentreprenører registrere seg ut og inn av prosjektet via mobiltelefoner.

1. juli 2017 ble det innført nye krav i Byggherreforskriften §15 om at alle mannskapslister for bygge- og anleggsplasser skal føres elektronisk. SmartDok lanserte i kjølvannet av dette en robust byggekortleser, som har blitt meget populær på markedet. I tillegg til scanne seg inn via byggekortleseren vår kan brukere av SmartDok også registrere seg ut og inn på byggeplassen via SmartDok Appen de bruker til daglig, noe som gjør vår løsning mer fleksibel enn andre løsninger. Men hva med underentreprenører, gjester, etc. kan de også bruke mobiltelefonen?

Gratis UE-App for underleverandører

Nå har vi lansert en UE-App for underentreprenører som kan lastes ned i Google Play eller Apple App Store. Du finner den enkelt med å søke «SmartDok UE». UE-Appen er selvsagt gratis.

Når du har lastet ned Appen registrerer du deg, og hvilket selskap og prosjekt du jobber på. Har du byggekort (HMS-kort) kan du også registrere det i Appen.

Når du har registrert deg, kan du nå på enkleste vis logge deg ut og inn av byggeprosjektet med mobiltelefonen. Lykke til!

Bestille elektroniske mannskapslister her!

[wpforms id=»3882″ title=»false» description=»false»]

Hvorfor elektroniske mannskapslister fra SmartDok?

  • Arbeiderne registrerer seg ved sitt byggekort inn og ut av arbeidsplassen elektronisk. Et enkelt «swipe» og du er inne!
  • Tillater registrering fra smarttelefon i kombinasjon med vår nye Byggekortleser
  • Vår byggekortleser er laget for nordiske forhold. Robust, vanntett og tåler kulde. Den er også superenkel å montere og bruke
  • All informasjon registreres og lagres og du får full oversikt på hvem som har vært innom hver byggeplass. Den enkleste måten å få en mannskapsliste på
  • Løsningen oppfyller myndighetenes krav til mannskapslister
  • Mannskapslistene kan du enkelt hente ut elektronisk via web
  • Egen App for mobiltelefon kan lastes gratis ned for underentreprenører (UE-App)
[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Annet innhold

Her er mer innhold du kanskje vil like.

Tilbake til nyheter

Annet innhold

Her er mer innhold du kanskje vil like.

Tilbake til nyheter

Kontakt oss for gratis demo

SmartDok brukes i dag av over 3000 små og store bygg- og anleggsbedrifter.

Be om demo