UE-App SmartDok Elektroniske mannskapslister

Elektroniske mannskapslister skal også være enkelt for underentreprenører. Nå kan du laste ned SmartDok sin UE-App gratis. Her ser vi 2tal som var underleverandør under utbyggingen av Finnmarkshallen i vinter.

Nå kan også underentreprenører bruke SmartDok sin elektroniske mannskapsliste med egen UE-app

SmartDok sin løsning for elektroniske mannskapslister har nå blitt enda lettere å bruke. Nå kan også underentreprenører registrere seg ut og inn av prosjektet via mobiltelefoner.

1. juli 2017 ble det innført nye krav i Byggherreforskriften §15 om at alle mannskapslister for bygge- og anleggsplasser skal føres elektronisk. SmartDok lanserte i kjølvannet av dette en robust byggekortleser, som har blitt meget populær på markedet. I tillegg til scanne seg inn via byggekortleseren vår kan brukere av SmartDok også registrere seg ut og inn på byggeplassen via SmartDok-appen de bruker til daglig, noe som gjør vår løsning mer fleksibel enn andre løsninger. Men hva med underentreprenører, gjester, etc. kan de også bruke mobiltelefonen?

Gratis UE-App for underleverandører

Nå har vi lansert en UE-app for underentreprenører som kan lastes ned i Google Play eller Apple App Store. Du finner den enkelt med å søke «SmartDok UE». UE-Appen er selvsagt gratis.

Når du har lastet ned appen registrerer du deg, og hvilket selskap og prosjekt du jobber på. Har du byggekort (HMS-kort) kan du også registrere det i appen.

Når du har registrert deg, kan du nå på enkleste vis logge deg ut og inn av byggeprosjektet med mobiltelefonen. Lykke til!

Hvorfor elektroniske mannskapslister fra SmartDok?

  • Arbeiderne registrerer seg ved sitt byggekort inn og ut av arbeidsplassen elektronisk. Et enkelt «swipe» og du er inne!
  • Tillater registrering fra smarttelefon i kombinasjon med vår nye Byggekortleser
  • Vår byggekortleser er laget for nordiske forhold. Robust, vanntett og tåler kulde. Den er også superenkel å montere og bruke
  • All informasjon registreres og lagres og du får full oversikt på hvem som har vært innom hver byggeplass. Den enkleste måten å få en mannskapsliste på
  • Løsningen oppfyller myndighetenes krav til mannskapslister
  • Mannskapslistene kan du enkelt hente ut elektronisk via web
  • Egen app for mobiltelefon kan lastes gratis ned for underentreprenører (UE-app)

Se hvordan SmartDok kan gjøre din arbeidshverdag smartere