Byggekortleser fra SmartDok

Account Manager Sondre Andersen holder her vår robuste byggekortleser og vår SmartDok-app som begge kan brukes for å registrere mannskapslister. På messen vil du kunne få et spesialtilbud på byggekortleseren.

Kom innom vår stand på Arctic Entrepreneur og benytt deg av vårt messetilbud, delta på seminar og sjekk ut verdens råeste maskin!

Da er vi grøfteklare for årets store happening i Anleggsbransjen, Arctic Entrepreneur. Kom innom vår stand og slå av en hyggelig prat med vårt salgsteam.

Arctic Entrepreneur er en stor årlig møteplass for anleggsbransjen i Norge. Arrangementet går av stabelen på The Qube, Clarion Hotel & Congress Oslo Airport 23.- 25. januar 2018.  Vårt standnummer på messen er 20,21.

Vårt messetilbud!

Bestiller du vår byggekortleser på messen vil du få de tre første månedene gratis! Kom innom vår stand og få mer informasjon om leseren, UE-Appen og vår fleksible løsning på elektroniske mannskapslister.

SmartDok-seminar

Onsdag 24.januar holder vi en spennende presentasjon som vi håper du har lyst å få med deg. Presentasjonen starter kl 13:30.

Seansen vil inneholde informasjon om:

  1. Hva er lansert det siste året?
  2. STORE forbedringer på skjemabygging
  3. Fremtidig funksjonalitet
    1. HMS-pakke
    2. Kompetanseoversikt
    3. Byggdagbok
  4. Konkurranse med premieutdeling

Verdens råeste maskin?

Med oss på vår stand har vi med oss kanskje en av verdens råeste maskiner. Kom innom å se hva det er…

Hovedmålgruppen for Arctic Entrepreneur er ledere og ansatte i MEFs medlemsbedrifter og andre bedrifter i  bransjen. I tillegg håper arrangøren at byggherrer, konsulenter, leverandører og offentlige etater vil delta. Arrangementet er selvfølgelig også åpent for andre som er interessert i anleggsbransjen.

Besøk hjemmesiden til Arctic Entrepreneur 

ER du på Arctic Entrepreneur kan du sjekke ut maskinen inne i eksen

Hvilken maskin er det vi har pakket på hengeren og gjort klar for Arctic Entrepreneur?

Se hvordan SmartDok kan gjøre din arbeidshverdag smartere