Ta pulsen på prosjektet med det nye prosjektdashbordet i SmartDok – kom med tilbakemelding!

Å være prosjektleder kan være en utfordrende jobb. Mye informasjon skal samkjøres og lett synliggjøres for å kunne jobbe enklere.

Med det nye prosjektdashbordet på plass kan våre brukere nå få en bedre oversikt. Men vi trenger din tilbakemelding. Hva synes dere er bra? Hva savner dere? Send oss din mening.

Kjenner du deg igjen i karen i videoen over? Blir det litt for mye oppgaver og litt lite oversikt? Vi håper å bøte på dette med en nyttig funksjon i SmartDok. Natt til fredag 11. september lanserer vi nemlig et dashbord som skal hjelpe prosjektledere å ta pulsen på prosjektet. Dashbordet har vært utviklet i lag med anleggsbransjen, og ut fra dette arbeidet har vi laget en oversikt som viser følgende data:

  • Prosjektsammendrag
  • Innsendte bilder
  • Mannskapsliste
  • Mine oppgaver
  • Været på prosjektet

Dashboardet du ser nå er bare en begynnelse, og vi behøver din tilbakemelding for å gjøre det skikkelig bra. Hva slags informasjon vil du ha i et prosjektdashbord? Finn frem penn, tegn og forklar og send oss din mening!

Send oss din tilbakemelding her
Prosjek dashbord

Prosjekdashbordet i SmartDok ser slik ut i dag. Er det noe du savner?  I så tilfelle kan du sende inn et ønske i vårt trelloboard.

Annet innhold

Her er mer innhold du kanskje vil like.

Tilbake til nyheter

Annet innhold

Her er mer innhold du kanskje vil like.

Tilbake til nyheter

Kontakt oss for gratis demo

SmartDok brukes i dag av over 3000 små og store bygg- og anleggsbedrifter.

Be om demo