Med den nye skjemamal-siden vil du få bedre filtreringsmuligheter og oversikt

I løpet av april vil den nye skjemamal-siden være på plass som sørger for bedre filtrering og oversikt, samt en ny side for skjemamaler i prosjektmenyen som gir prosjektleder en bedre oversikt over hvilke skjemamaler som er knyttet til prosjekt.
skjemamal-side

Vårt utviklingsteam har en skikkelig godbit å komme med i april. Da lanserer teamet nemlig den nye skjemamal-siden. Denne oppgraderingen gjelder da for de  kundene som i dag har HMS Standard eller Pro (tidligere kalt skjemamodulen).

Hva er bedre?

Våre utviklingsteam jobber hele tiden etter å forenkle hverdagen til deg som kunde. Med den nye skjamamal-siden vil følgende ting bli enklere:

  • Bedre filtrering og mulighet for å tilpasse visningen etter eget behov
  • Mulighet for å se dato for sist endring, hvem som endret + evt. endringskommentar i tabellvisningen
  • Bedre oversikt over tidligere versjoner av skjemamalen

Ny side for skjemamaler i prosjektmenyen

Som om ikke det var nok, så kommer teamet også med litt ekstra nøttegodt i twistposen. For samtidig lanseres også en ny side for skjemamaler i prosjektmenyen.

Denne vil gi prosjektleder (bas og prosjektadmin) oversikt over skjemamaler tilknyttet prosjektet. Denne siden har samme design og filtreringsmulighet som hovedsiden for skjemamaler. I tillegg er følgende mulig:

  • Prosjektleder kan selv velge å inkludere flere skjemamaler fra firmaets utvalg inn i prosjektet
  • Skjemamaler kan om nødvendig prosjekttilpasses. Det vil da bli opprettet en egen prosjektversjon av skjemamalen som prosjektleder kan tilpasse i skjemabyggeren. Disse endringene vil ikke påvirke den orginale skjemamalen fra firmanivået

Knytte skjemaer mot prosjekt

For å kunne ta i bruk den nye skjemamalsiden på prosjektmenyen i SmartDok må en opsjon for tilknytning mellom skjemaer og prosjekter være

prosjekttilkobling

aktivert på kontoen din. Denne kan pr. i dag ikke justeres via firmadetaljer, men må bestilles via Servicedesk (ingen ekstra kostnad). Dersom du allerede har denne aktivert så vil du i dag kunne se et underpunkt i HMS/KS menyen kalt «Prosjekttilkobling«.

Denne opsjonen fungerer slik at man må knytte skjemamaler mot prosjekter for at det skal være mulig å fylle disse ut på prosjektene. Fordelen med dette er at man har større kontroll på hvilke skjemamaler som benyttes, slik at man unngår at skjemaer som ikke er relevante for prosjektdokumentasjonen benyttes. Ulempen har inntil nå vært at det kun er administrativt personell som kan redigere disse tilkoblingene. Dette vil det bli en endring på med den nye skjemamalsiden på prosjektmenyen, for her har prosjektleder (rolle bas eller høyere) tilgang til å redigere hvilke skjemamaler som skal være tilgjengelige.

Prosjektleder kan selv velge å inkludere flere skjemamaler fra firmaets utvalg inn i prosjektet

Annet innhold

Her er mer innhold du kanskje vil like.

Tilbake til nyheter

Annet innhold

Her er mer innhold du kanskje vil like.

Tilbake til nyheter

Kontakt oss for gratis demo

SmartDok brukes i dag av over 3000 små og store bygg- og anleggsbedrifter.

Be om demo