Visma Lønn

31.12.2024 er det slutt på Visma Lønn

I mange år har Visma Lønn vært en pålitelig og effektiv løsning for kundene våre. Men som tiden går, endres også kravene og teknologien. Den raske digitaliseringen krever nå mer enn bare oppgraderinger for å holde tritt. Det er derfor nødvendig med betydelige endringer.

Visma.net Payroll representerer en helt ny tilnærming til å møte disse behovene. Dette gjør at eldre lønnssystemer som Visma Lønn raskt blir utdaterte. Av den grunn har Visma nå besluttet å avvikle Visma Lønn, og gi deg muligheten til å forberede deg for fremtiden i skyen med Payroll.

Payroll tar over der Visma Lønn slutter. Dette skybaserte lønnssystemet forbereder din bedrift på en mer brukervennlig arbeidsdag, der mange av oppgavene dine kan automatiseres. Både ansatte og ledere får tilgang til informasjon og oppgaver fra datamaskinen, nettbrettet eller mobilen, noe som gjør arbeidsdagen sømløs og fleksibel.

Funksjoner som timeregistrering, ferieavvikling, og reiseregistrering, i tillegg til praktiske lederverktøy tilgjengelig via mobilapper, oppfyller de stadig økende kravene og skaper en helt ny hverdag for både ansatte og ledere.

Visma Payroll – et skybasert lønnssystem

Med en skybasert løsning trenger du ikke bekymre deg for oppdateringer – du har alltid den nyeste versjonen tilgjengelig så snart du logger inn. Uansett hvor du befinner deg, så lenge du har internettilgang, kan du få tilgang til lønnssystemet.

Du kan til og med administrere lønnsoppgaver direkte fra mobilen din. Det mest imponerende er at alle viktige funksjoner som fraværsregistrering, ferieavvikling, timeregistrering, personopplysninger, håndbøker og reiseregninger nå er tilgjengelige i ett og samme system. Det er en uovertruffen kombinasjon, og snart vil også HR-funksjonalitet (HR-nyheter) innføres.

Tenk deg å ha alt du trenger samlet på ett sted med én enkel innlogging!

Hvordan komme i gang med integrasjonen?

Vi i SmartDok har gode integrasjoner mot de mest populære regnskapssystemene, og selvsagt har vi også en god integrasjon mot Visma.net Payroll på plass. Dermed er din overgang fra Vimsa Lønn til Visma.net Payroll bli så sømløs som mulig. Dine data fra SmartDok er i de beste hender!

For å starte prosessen med overgangen til Visma.net Payroll, så kan dere kontakte oss gjennom kontaktskjemaet som skjuler seg bak knappen nedenfor:

Se hvordan SmartDok kan gjøre din arbeidshverdag smartere