Power BI

Integrasjon med forretningsanalyse-plattformen Power BI, utviklet av Microsoft

Visualisering av data i dashboards, skreddersy de rapportene som trengs!

Integrasjon med forretningsanalyse-plattformen Power BI, utviklet av Microsoft

Visualisering av data i dashboards, skreddersy de rapportene som trengs!

SmartDok har nå integrasjon med forretningsanalyse-plattformen Power BI, utviklet av Microsoft. Denne integrasjonen er muliggjort gjennom samarbeidet med iizy.

Power BI er designet for å hjelpe organisasjoner med å visualisere dataene sine, utføre avansert analyse og dele innsikt på en enkel og effektiv måte. Den er spesielt nyttig for å konvertere store mengder rådata til flotte visuelle presentasjoner, for lettere forståelse av virksomhetens ytelse og trender.

Hovedkomponentene i Power BI-økosystemet inkluderer:

  1. Power BI Desktop: Dette er en applikasjon som brukes til å opprette dataforbindelser, designe rapporter og bygge datamodeller. Brukere kan dra og slippe elementer for å lage visuelle rapporter og dashbord.
  2. Power BI Service: Dette er skytjenesten der du kan publisere, dele og samarbeide om rapporter og dashbord som er opprettet i Power BI Desktop. Du kan også planlegge oppdateringer, distribuere rapporter til ulike målgrupper og få tilgang til rapportene fra forskjellige enheter.
  3. Power BI Mobile: Dette er mobilappen som gjør at du kan få tilgang til rapporter og dashbord fra smarttelefoner og nettbrett. Den optimaliserer visningene for mindre skjermer og gir deg muligheten til å interagere med dataene uansett hvor du er.
  4. Power BI Embedded: Dette er en tjeneste som lar utviklere integrere Power BI-rapporter og -dashbord direkte inn i egne applikasjoner, nettsider eller produkter.
  5. Power BI Report Server: Dette er en on-premises løsning for bedrifter som ønsker å administrere og distribuere Power BI-rapporter og -dashbord i eget nettverk, uten å måtte bruke skytjenesten.

Med Power BI kan du koble til ulike kilder for data, som Excel-regneark, relasjonelle databaser, skytjenester og mer. Du kan deretter utføre transformasjoner på dataene, bygge datamodeller, opprette visuelle elementer som diagrammer, tabeller og kart, og til slutt lage interaktive rapporter og dashbord som kan dele innsikt med kollegaer og interessenter.

Dette gjør Power BI til et kraftig verktøy for datadrevet beslutningstaking og analyse i virksomheter.

Ta kontakt på post@iizy.no eller på telefon til +47 51 20 58 08 for mer info og for å begynne på oppsettet!