Morten Sandin

Start det nye året med full kontroll på dokumentasjonen. Vi hjelper deg i gang!

Du trenger ikke bekymre deg for å ta i bruk et nytt system. Vi hjelper deg i gang slik at du får verdi fra første stund.

Kontakt oss i dag og og vi sørger for at du kommer i gang med en gang med SmartDok og opplever verdi fra første dag.

Vi har satt opp et par punkter hvorfor det kan være lurt å komme i gang med digital dokumentering fra starten av 2022.

  • Ha hele grunnlaget for prosjektregnskap for 2022 i SmartDok
  • Regnskapsførere liker å ha samme system og rutiner på hele regnskapsåret

Lett å bytte til

Det er enkelt å komme i gang med SmartDok.

– Våre kunder er veldig fornøyde med at de kjapt er i gang med å ta pulsen på prosjektene sine, og få verdi for investeringen i et digitalt dokumentasjonssystem, forteller Morten Sandin, som jobber på Customer Success avdelingen vår.

Å bytte til SmartDok var kjempeenkelt! Dere har en bra onboarding, og både administrasjonen og brukerne våre kom raskt i gang, forteller Bjarne Moxness, arbeidsleder i Industrigulv Spesialisten.

Les om hvordan våre kunder opplever SmartDok.

Vår onboardingtjeneste sørger for at du kjapt kommer i gang med SmartDok og opplever verdi.

For bygge- og anleggsnæringen handler det om produksjon, og tiden en har til å sette seg inn i et nytt system kan være begrenset. Vi i SmartDok har løst det med en smart onboardingtjeneste.

For å sikre oss om at nye kunder av SmartDok kommer i gang med systemet og ikke minst opplever forventet verdi av produktet, loses de gjennom en onboardingprosess som er skreddersydd for kundene og ikke minst for bransjen vi opererer i.

Kundene våre er glade i å bygge og skape, de ønsker derfor å bruke minst mulig tid på administrasjon og mer på produksjon. Derfor har vi tilpasset onboardingen slik at kundene raskt opplever verdi uten at det går utover deres daglige produksjon.

SmartDok med bransjens beste supporttjeneste

Caroline Brekmo og Katrine Larsen er to av våre elleve ansatte på Support & Customer Success som daglig hjelper våre kunder med å effektivisere arbeidet.

Se hvordan SmartDok kan gjøre din arbeidshverdag smartere