Bildefunksjonen i SmartDok oppdaterer GPS og vegreferanse

I SmartDok kan du enkelt dokumentere med bilder på prosjektene

Du er vel klar over muligheten til å lage visuell dokumentasjon av arbeidet ditt ved hjelp av SmartDok og mobilkameraet? Et bilde sier mer enn tusen ord, og når man kobler dette opp mot en arbeidssituasjon snakker vi store besparelser!

Vi skal ta deg gjennom prosessen med bildedokumentasjon, og hva er vel da bedre enn å illustrere dette gjennom levende bilder?

Bildene tas i SmartDok og legges inn på korrekt prosjekt og fordeles på hvilket type foto som er sendt inn. For eksempel vei og grøft, pelnummer, tomt og mer. Deretter kan en både tegne og skrive på bildene før de sendes inn for mer nøyaktig informasjon. I tillegg inneholder de også GPS-data og veginformasjon.

Viktig i ditt HMS-arbeid

Å dokumentere med bilder er den mest effektive måten å drive HMS-arbeid på.

SmartDoks bildefunksjon inneholder en lang rekke funksjoner som vil forenkle ditt HMS-arbeid:

  • GPS – tracking
  • Vegreferanse
  • Send inn bilde på prosjekt
  • Send inn bilde på skjema og sjekkliste
  • Tegn og forklar på bildene
  • Bildene vannmerkes
  • Svært brukervennlig via app og PC

Mindre etterarbeid

Bildedokumentasjon blir bare mer og mer viktig for selskaper som blant annet bruker det som underbilag til fakturering. Dette skaper langt mindre etterarbeid.

Med SmartDok finner man tilgjengelig dokumentasjon dersom det skulle dukke opp en reklamasjon. Videre må entreprenører og andre levere på de kravene som oppdragsgivere har, og det hjelper systemet med å dekke.

Har du lyst til å ta i bruk SmartDok for å få kontroll på dokumentasjonen?
Kontakt oss for gratis demo!

Timeregistrering

SmartDok er det mest brukte datafangstsystemet i bygge- og anleggsnæringen i Norge, og det er registrering av timer som var den første funksjonen i systemet.
Funksjonen er også web-basert, men det er først og fremst den enkle tilgjengeligheten gjennom appen på iOS eller Android som gjelder i felten. Mobilen har du jo med deg hele tida, og alt av timeregistrering skjer dermed sømløst.
Systemet gir også muligheter til å overføre timer til mange lønnssystemer. Se hvilke der!
Les om integrasjonene her.

Se hvordan SmartDok kan gjøre din arbeidshverdag smartere