Anleggsgartner SmartDok

Vi har systemet for å gi deg kontroll på prosjektene dine

Som anleggsgartner er det utrolig viktig å kunne levere til rett tid og ikke minst til forventet kvalitet. SmartDok hjelper deg å komme i mål!

SmartDok har blitt et populært verktøy for anleggsgartnere landet over. Våre kunder i bransjen synes appen er kjempelett å bruke, noe som igjen resulterer i god dokumentasjon og kontroll på prosjektene.

– Våre ansatte har det enkelt med at de har alt på telefonen. Det er enkelt å registrere timer med appen. De får gjort det der og da, noe som igjen forenkler jobben for administrasjonen. Vi slipper en haug med papir og får en oversikt på timer løpende, sier Sindre Book i Anleggsgartner Grøteig AS.

– Vi sparer mye tid i forhold til fakturering og lønn, legger han til.

Ta kontakt med oss i SmartDok i dag for en demo av systemet. Trykk her!

Ronny Olaussen
Ronny Olaussen

100% overbevist om at vi sparer tid og penger

Daglig leder Ronny Olaussen i Hageanlegg AS mener det er betydelige besparelser med bruken av SmartDok

Ronny Olaussen

100% overbevist om at vi sparer tid og penger

Daglig leder Ronny Olaussen i Hageanlegg AS mener det er betydelige besparelser med bruken av SmartDok

Hva er SmartDok?

SmartDok er en ideell løsning for anleggsgartnere, og tilbyr et digitalt verktøy som håndterer prosjektkontroll, HMS og timeregistrering.

Prosjektkontroll: Vår programvare gir deg oversikt over ressurser, tidsplaner og kostnader for å sikre effektiv prosjektgjennomføring.

HMS: SmartDok lar deg enkelt opprette og spore HMS-dokumentasjon, slik at du opprettholder et sikkert arbeidsmiljø og overholder gjeldende krav.

Timeregistrering: Med SmartDok kan du enkelt registrere og godkjenne arbeidstimer, fravær og overtid, noe som bidrar til bedre ressursplanlegging og kontroll over lønnskostnader.

SmartDok er med andre ord skreddersydd for deg som er anleggsgartner og hjelper deg med å optimere arbeidsprosessene for økt effektivitet og lønnsomhet.

I appen kan en registrere alt fra timer, HMS/KS, vareforbruk, mannskapslister, maskinservice, dokumenthotell og mer. Her kan du se alle modulene en kan få i SmartDok.

Fordelene

Vi spurte anleggsgartner og daglig leder Mathias Tranby i Tranby AS hva han opplever som de største fordelene med å ta i bruk SmartDok.

– De største fordelene er at vi til enhver tid har kontroll på antall timer som går på hvert prosjekt, noe som gjør det enklere å fakturere til riktig tid. Dette medfører igjen at det en fakturerer blir korrekt og enkelt å dokumentere i ettertid, dersom det skulle komme spørsmål om fakturaer, sier daglig leder Mathias Tranby i Tranby AS.

Ta kontakt med oss i SmartDok i dag for en demo av systemet. Trykk her!

Hva sier våre kunder?

Hageanlegg AS

Midt-Norges eldste anleggsgartnerbedrift scorer høyt på kompetanse, kvalitet og dokumentasjon. Hva er hemmeligheten?

Anleggsgartner Grøteig AS

Grøteig har effektivisert dokumentasjonsarbeidet, og sparer både seg selv og kundene sine for tid og penger.

Anleggsgartner Tranby AS

Tidligere plottet selskapet inn time for time inn i regnskapssystemet, nå blir alt overført i løpet av sekunder!

Braathen Landskapsentreprenør AS

De tok i bruk et digitalt dokumentasjonssystem fra SmartDok – Det har lettet hverdagen veldig

Se hvordan SmartDok kan gjøre din arbeidshverdag smartere