Marie og Severin

Marie Elisabeth Suhr Thomassen og Severin Lyngstad har allerede kommet godt i gang med å forbedre hverdagen for våre kunder.

Snart runder vi 70.000 brukere, og med det trenger vi flere dyktige folk – først inn er Marie og Severin!

SmartDok fortsetter å vokse og med det følger det med økt aktivitet og et skrik etter flere dyktige mennesker. Møt våre to ferskeste fjes, Marie og Severin!

I et ledd for å styrke organisasjonen og gjøre den forberedt og robust nok til å fortsatt være i fronten av utviklingen har vi startet en prosess med å ansette flere folk.

Yngre krefter på banen

Møt Marie og Severin.  Begge startet i sine nye stillinger hos oss i forrige uke, Marie Elisabeth Suhr Thomassen på Supportavdelingen og Severin Lyngstad på Utviklingsavdelingen. Funfact: de er også de to yngste i SmartDok-familien.

– Jeg føler meg godt tatt i mot her hos gjengen på SmartDok! Kjempeflotte lokaler, hyggelige kolleger og gode samtaler er noe som gjør arbeidsdagen min komplett, sier Marie

– Veldig spennende og lærerikt å jobbe i SmartDok. Siden det er min første jobb som utvikler er det ekstra mye nytt å sette seg inn, melder Severin.

Hvordan har den første tiden vært?

– Jeg er nylig ferdig med opplæringsperioden, og har allerede startet med å besvare henvendelser på telefon og mail. Det er ennå litt skummelt da jeg ennå har mye å lære, men jeg føler det blir enklere for hver dag som går, forteller Marie.

– Har blitt godt tatt i mot av hyggelige og hjelpsomme kolleger. Lærer noe nytt hver dag, og er godt i gang forstå hvordan SmartDok-systemet henger sammen, avslører Severin.

Ønsker du å bli en SmartDokker?

Du finner våre ledige stillinger på vår karrièreside. Ikke nøl med å sende inn din søknad dersom du føler deg kallet.

Se hvordan SmartDok kan gjøre din arbeidshverdag smartere