Snart runder vi 70.000 brukere, og med det trenger vi flere dyktige folk – først inn er Marie og Severin!

SmartDok fortsetter å vokse og med det følger det med økt aktivitet og et skrik etter flere dyktige mennesker. Møt våre to ferskeste fjes, Marie og Severin!

I et ledd for å styrke organisasjonen og gjøre den forberedt og robust nok til å fortsatt være i fronten av utviklingen har vi startet en prosess med å ansette flere folk.

Yngre krefter på banen

Møt Marie og Severin.  Begge startet i sine nye stillinger hos oss i forrige uke, Marie Elisabeth Suhr Thomassen på Supportavdelingen og Severin Lyngstad på Utviklingsavdelingen. Funfact: de er også de to yngste i SmartDok-familien.

– Jeg føler meg godt tatt i mot her hos gjengen på SmartDok! Kjempeflotte lokaler, hyggelige kolleger og gode samtaler er noe som gjør arbeidsdagen min komplett, sier Marie

– Veldig spennende og lærerikt å jobbe i SmartDok. Siden det er min første jobb som utvikler er det ekstra mye nytt å sette seg inn, melder Severin.

Marie og Severin

Marie Elisabeth Suhr Thomassen og Severin Lyngstad har allerede kommet godt i gang med å forbedre hverdagen for våre kunder.

Hvordan har den første tiden vært?

– Jeg er nylig ferdig med opplæringsperioden, og har allerede startet med å besvare henvendelser på telefon og mail. Det er ennå litt skummelt da jeg ennå har mye å lære, men jeg føler det blir enklere for hver dag som går, forteller Marie.

– Har blitt godt tatt i mot av hyggelige og hjelpsomme kolleger. Lærer noe nytt hver dag, og er godt i gang forstå hvordan SmartDok-systemet henger sammen, avslører Severin.

Ønsker du å bli en SmartDokker?

Du finner våre ledige stillinger på vår karrièreside. Ikke nøl med å sende inn din søknad dersom du føler deg kallet.

Annet innhold

Her er mer innhold du kanskje vil like.

Tilbake til nyheter

Annet innhold

Her er mer innhold du kanskje vil like.

Tilbake til nyheter

Kontakt oss for gratis demo

SmartDok brukes i dag av over 3000 små og store bygg- og anleggsbedrifter.

Be om demo