Visma.NET SmartDok

SmartDok har fått på plass integrasjon mot de viktigste systemer i markedet. Nå er integrasjonen mot Visma.net på plass.

Vi vet dere har ventet. Nå er den her! Integrasjonen mellom SmartDok og Visma.net kan nå bestilles!

Integrasjonen mellom SmartDok og Visma.net forenkler hverdagen til entreprenører, og automatiserer registrering av timeføring til Visma fra SmartDok.

Det er med glede vi endelig kan melde at en av bygge- og anleggsbransjens mest ettertraktede integrasjoner nå er på plass. Integrasjonen mellom SmartDok og Visma.net er som god hydraulikkolje å regne. God smøring betyr tid spart og reduserte kostnader for deg og din bedrift.

Hva synkroniseres?

  • Prosjekter
  • Underprosjekter
  • Tasks synkroniseres fra Visma og blir lagret som aktiviteter i SmartDok. Disse blir linket opp mot prosjekt for korrekt føring av timer
  • Timer registrert på prosjekter/underprosjekter/aktiviteter sendes fra SmartDok til Visma, og disse timene vil automatisk bli satt til «Approved» i Visma ved synkronisering

Versjon 1.0

Dette er første versjon av integrasjonen. Mer funksjonalitet vil komme ettersom nyere versjoner lanseres.

– Vi er kjempeglad for å ha dette på plass. Markedet har etterspurt denne koblingen lenge, og vi regner med at mange i dag kommer til å juble, sier salgssjef Per Tore Hansen i SmartDok.

For mer informasjon om integrasjonen ta kontakt med salg enten på telefon 90403333 eller kontaktskjema.

Vi har også integrasjon til Visma lønn og Visma Business.  

Se alle våre integrasjoner her.

Se hvordan SmartDok kan gjøre din arbeidshverdag smartere