Vi har forsterket vårt support-team og vårt fotballag med Katharina fra Tverrelvdalen og Ingrid fra Hammerfest!

Inngrid Eriksen og Katharina Mannsverk

Unge kloke hoder fyller opp lokalene hos SmartDok

Unge mennesker som har vokst opp med moderne teknologi er en god match for SmartDok, og vi gleder oss over å ha Ingrid og Katharina på plass hos oss.

– Der vår generasjon vokste opp med ski på bena, er denne generasjonen nærmest vokst opp med mobilen og app-teknologi i hånda, og har dermed lett for å sette seg inn i ny teknologi, sier HR-rådgiver Gerd Kathrine Johansen.

Å bli kjent med alle funksjoner i SmartDok er ikke gjort på en uke, og det kan ta lang tid før en supportkonsulent er blitt «SmartDok-ekspert», men erfaring har vist at denne generasjonen lærer seg systemet i raskt tempo, og via god opplæring kan være en ressurs for våre kunder innen kort tid.

Ingrid og Katharina er på saken og våre kunder vil garantert bli bedre kjent med disse to i løpet av den kommende tiden.

Ingrid Eriksen
Ingrid Eriksen

På høy tid at vi fikk oss en egen Hammerfesting

Ingrid Eriksen ser frem til å hjelpe våre kunder, og ikke minst spille fotball med bedriftsfotballaget vårt.

Ingrid Eriksen

På høy tid at vi fikk oss en egen Hammerfesting

Ingrid Eriksen ser frem til å hjelpe våre kunder, og ikke minst spille fotball med bedriftsfotballaget vårt.

Alta er midt i blinken. Ikke langt hjemmefra, men fortsatt noe nytt!

Ingrid er glad i hjembyen sin, men hun er klar på at hun alltid har hatt et ønske om å gjøre noe nytt, og Alta passet dermed perfekt.

– Alta er dermed midt i blinken for min del. Ikke for langt hjemmefra, men fortsatt noe annet, sier hun.

Ingrid har fagbrev i kontor- og administrasjon og har jobbet over 2 år i Vestre Finnmarks tingrett før hun kom til SmartDok.

Hvorfor søkte du jobben hos SmartDok?

– Jeg hadde lyst til å flytte til Alta, og fant flere spennende jobber som var utlyst her, men ingen som ga meg den rette «feelingen».

– Så fikk jeg tips om at SmartDok søkte etter folk, og jo mer jeg sjekket ut bedriften og hva dere holder på med jo større ble interessen for å bli en del av SmartDok.

Ingrid har brukt den første tiden til å sette seg inn i programvaren og systemene vi bruker, og er fullt klar over at det tar tid å få hele oversikten.

– Inntrykket etter noen dager er veldig bra. Det er mye å lære, men det er spennende, og ettersom appen er i konstant utvikling vil det alltid være noe å lære. Dette ser jeg på som svært positivt, sier hun.

Jeg håper å kunne bidra til å opprettholde den gode servicen teamet allerede gir i dag, og samtidig komme med nye øyne inn i organisasjonen, og sist men ikke minst; godt humør.

Ingrid er vokst opp med fotball, og når pappaen er Hammerfestlegenden Dag Eriksen så skjønner vi at hun har fått fotball inn i blodårene. Dette er gode nyheter for vårt bedriftslag i SmartDok.

Jeg alltid spilt mye fotball hjemme i Hammerfest, og ser fram mot å være med i bedriftsfotball-gjengen her på jobb.

Ellers er Ingrid glad i friluftsliv med toppturer, teltturer og fiske.

Hammerfest – Altakrigen bryr hun seg ikke mye om.

Jeg har aldri vært interessert i rivaliseringen mellom byene, og bruker bare å flire av de som prøver å komme med noen stikkere. Jeg liker begge plassene, og vi må heller samarbeide mer, sier Ingrid til slutt.

Katharina Mannsverk i SmartDok
Katharina Mannsverk i SmartDok

«Slegga fra dalen«

Katharina Mannsverk fra Tverrelvdalen har dødelig høyrefot, noe fotball-gjengen vår allerede har fått erfare.

Katharina Mannsverk i SmartDok

«Slegga fra dalen«

Katharina Mannsverk fra Tverrelvdalen har dødelig høyrefot, noe fotball-gjengen vår allerede har fått erfare.

Ser frem til å konsentrere seg om én jobb og hjelpe SmartDok sine kunder.

Katharina har fagbrev som helsefagarbeider og bachelorgrad innen idrett, og har stor sett hatt tre jobber samtidig.

– Jeg har jobbet med mye forskjellig og har stort sett hatt en hovedjobb og vært vikar samtidig, forteller hun.

Hun har tidligere jobbet på Sport1, Opptreningssenteret i Finnmark som helsefagarbeider og idrettspedagog, hjemmesykepleien og Widerøe Ground Handling.

– Det blir fint å satse på én jobb, slår hun fast.

Hvorfor SmartDok?

Har lenge tenkt på at jeg ønsker å prøve noe nytt, uten at jeg har funnet ut hva jeg ønsker å gjøre. Har tenkt at det er en fordel at det ikke er kvelds- og helgejobb, og at det er en jobb med nye og spennende utfordringer. Fikk tips av flere etter at det ble lagt ut en annonse om at dere utlyste stillingen – det var da jeg fattet interesse og skrev sammen en søknad.

Mottakelsen har vært bra synes hun.

– Jeg har et godt inntrykk etter de første dagene. Har blitt godt ivaretatt, og det virker som et godt arbeidsmiljø.

Katharina ønsker å trekke frem opplæringen.

Det er satt opp en god plan for opplæring. Det er mye nytt å lære, og jeg ser frem til å bli bedre på dette systemet. Det er helt nytt for meg, men ser på det som en positiv utfordring.

Katharina er flink til å kommunisere, og er i følge henne selv god til å finne ut av ting, noe som kommer godt med i denne jobben.

–  Jeg tenker det er en fordel at jeg har erfaring med å ha jobbet med mennesker tidligere.

Katharina har også den egenskapen at hun kan slå om til den syngende dala-dialekten om det skulle behøves.

Det kan fort være at det blir litt dalasleng i ny og ne, spesielt hvis jeg får servert litt vin, forteller hun med et smil.’

Som nevnt tidligere så har vårt bedriftslag i fotball allerede sett hva som er lurt å gjøre når hun ladder høyreslegga og fyrer av et skudd. En kommer seg unna er svaret.

Har skuddet vært en merkevare?

– Hehe, om det er noe merkevare vet jeg ikke, men for noen år tilbake da jeg deltok på Norway Cup fikk jeg en kommentar fra en reporter som kalte meg «slegga fra dalen».

Katharina har alltid drevet på med idrett og synes det er veldig gøy. I hovedsak fotball og håndball.

– Ellers bruker jeg mye tid på familie og kjæreste. Har småsøsken og tantebarn som jeg liker å dulle med, og er også glad i å bake, strikke og ordne hår, legger hun til.

Vi ønsker begge jentene velkommen og vi er superstolte av at dere valgte oss som arbeidsplass.

Ingrid Eriksen og Steven BjerringKatharina og Gunn Elin

Ingrid og Katharina har fått god opplæring og lærer mye av å sitte og se hvordan andre i teamet behandler henvendelser fra kundene.

Se hvordan SmartDok kan gjøre din arbeidshverdag smartere