Sebastian Lyng Johansen programmering jobb

Sebastian Lyng Johansen har funnet seg godt til rette nede i pengebingen til Onkel Skrue, et rom hos SmartDok i Alta som våre programmerere ofte tar i bruk for kreativt bruk.

Sebastian har fått drømmesommerjobben som programmerer

Begynner på sin master i Computer Science til høsten – i sommer programmerer han småfrekke koder for oss i SmartDok.

Nytt av året er at vi i SmartDok tilbyr sommerjobb til studenter som har et ønske om å drive med programmering. Vinnerloddet i år gikk til Sebastian Lyng Johansen, som imponerte på opptaksprøvene, og som akkurat har fått en bachelor i IT.

Sebastian har vært hos oss i noen uker allerede og har allerede krøpet langt ned i koden.

– Her hos SmartDok jobber jeg med litt forskjellig. Har vært innom en del Javascript, Vue og C# til nå i sommer. Regner med det blir å fortsette med dette. Vue og C# er i tillegg noe som jeg ikke har vært så mye borti før, så det er veldig interessant og lærerikt å få muligheten til å bli mer kjent med det, kan han fortelle.

Fotball og IT

Fra fotballspiller hos Bossekop UL til å bli interessert i IT?

– Glad i fotball ja, men jeg har alltid også vært interessert i teknologi, men begynte først å interessere meg litt for programmering på VGS med Informatikk 1 og 2 som valgfag. Men var vel først da jeg begynte på universitetet at jeg virkelig begynte å interessere meg for det, og holde på med det på fritiden også.

Hvordan har du det her hos oss da?

– Supert. Veldig bra arbeidsmiljø med veldig trivelige kollegaer. Har blitt tatt veldig godt imot, og trives veldig godt. Føler meg allerede som en del av teamet, så har bare positive ting å si!

Sebastian ble så fort husvarm her hos oss at han etter kort tid plasserte ut rykter i lokalene at han har driblet og tatt utallige med tunneler på markedsavdelingens Lasse Sørnes.  Noe Sørnes selvfølgelig hevder aldri har skjedd. Her ligger det an til en rematch på BUL-banen i sommer.

Master neste for Seb

Sebastian har gått Informatikk – bachelor på UiT i Tromsø, og ble ferdig med det nå i vår. Til høsten begynner han på master i Computer Science i Tromsø på UiT.

Når du har kodet deg ferdig her og sommeren er over, hva gjør du da?

– Først skal jeg gå videre på universitetet i to år til for å fullføre en mastergrad. Etter dette har jeg ingen anelse om hvor veien går videre. Holder alle muligheter åpne, og tenker at jeg får ta det litt når det begynner å nærme seg, avslører han.

Vi leser mellom linjene, og det kan høres ut som om han kommer hjem til Alta igjen for å jobbe her hos oss.

Sebastian

Uansett, vi synes det er supernice å ha Seb jobbende hos oss i sommer, og håper på at oppholdet gir god ettersmak.

Programmering SmartDok

Der vi andre ser tegn og bokstaver etter hverandre som ikke gir mening, ser Sebastian og våre programmerere koder og smarte løsninger for våre kunder.

Har du lyst å jobbe i SmartDok?

SmartDok vokser stadig og vi er nå over 60 engasjerte kolleger i Norge og Sverige. Hovedkontoret vårt er lokalisert i moderne og trivelige lokaler i Alta sentrum. Vi har også kontor i Oslo, Bergen og Stockholm. Vi er hele tiden på utkikk etter dyktige og trivelige kollegaer.

Her kan du lese litt om vår utviklingsavdeling.

Her søker du jobb som utvikler hos oss.

Besøk vår karriereside for å lese mer.

Se hvordan SmartDok kan gjøre din arbeidshverdag smartere