Integrasjon SmartDok Visma

Anders har vært selger i SmartDok i 5 år, og tar nå steget opp som salgsleder. Både vi og han gleder seg!

Anders Josefsson er vår nye spydspiss og salgsleder i Norge

Om supportleder Gunn Elin Lyng anses som målvakten i bedriften er Anders Josefsson spydspissen i teamet. Manchester United-fan og en slags Ruud van Nistelrooy i store sko og gul drakt.

Det er med stor respekt han tar over kapteinsbindet fra tidligere salgsleder Per Tore Hansen, som nå har gått over til å bli Product Manager i bedriften. Per Tore rakk nesten 15 år som salgsleder i SmartDok. Oppgaven er stor, men er det en mann som kan få angrepsrekka til å yte maks og score med tåa, så er det Anders!

Hvordan er det å ta over etter legenden og myten Per Tore?

Det jo klart det er store sko å fylle. Mannen har jobbet som salgsleder siden tidenes morgen og vært med på å bygge opp SmartDok slik det er i dag. Heldigvis har jeg kommet til stort sett dekket bord og overleveringen har gått smertefritt, sier Anders.

Anders Josefsson her sammen med hans gode kollega Preben Nygaard på «Drømmenes teater».

Jobbet stort sett hele tiden

Anders har stort sett jobbet siden han var ferdig på skolen og fikk skjeggvekst.

– Før jeg begynte i SmartDok jobbet jeg i et mediebyrå som prosjektleder og medierådgiver. Ellers har jeg en bachelor i kommunikasjon spesialisering reklame fra RMIT (Royal Melbourne Institute of Technology), forteller han.

En enorm mulighet

Anders har jobbet fem år i SmartDok, og har som tidligere erfaringer viser alltid likt å jobbe med salg i forskjellige segmenter.

– Jeg har både likt og lyktes med det hele veien, og har hatt et ønske om å utvikle meg videre som både selger og leder i Norges sprekeste salgsteam.

– Det har vært fem lærerike og spennende år, sier han.

Når Per Tore i november kunne melde fra at han skulle ta overgang til en annen avdeling var Anders aldri i tvil om hva han ønsket.

– Lederstillingen er en enorm mulighet for meg og føles som et naturlig steg videre etter fem år med gode salgsresultater i selskapet. Jeg har engasjert meg i mine kolleger og det har vært viktig og motiverende for meg å se at de også lykkes, forteller Anders.

Ditt inntrykk så langt som salgsleder?

Mitt inntrykk så langt er positivt. Det er som jeg forventet en spennende hverdag, med ulike oppgaver som må løses daglig. Det er klart det er mer ansvar enn det jeg er vant til, men vi har heldigvis så mange flinke folk i salgteamet at kommer til å gå helt fint.

Spennende tider

Når en er salgsleder jobber en tett med andre avdelinger i SmartDok. Fra utvikling, support til marked. Anders er svært opptatt av hvordan han skal ta teamet hans videre.

– Foruten å selge SmartDok har vi et fokus på å lage spennende innhold på våre nettsider. I 2021 kommer vil til å skape mye innhold som våre lesere forhåpentligvis vil finne interessant.

– Vi jobber nok litt annerledes i vår salgsavdeling enn andre steder. I stedet for å ringe rundt for å finne nye kunder, bruker vi heller tid på å lage nyhetssaker, kundesaker, rett og slett interessant innhold som potensielle kunder kan lese og deretter ta kontakt med oss i stedet, forteller Anders.

Hva er det mest spennende med bygge- og anleggsbransjen om dagen?

– Digitalisering, ingen tvil. Det er et skifte vi står midt oppe i nå, og som vi i SmartDok er blitt en stor del av.

Vi ønsker Anders lykke til i jobben som salgsleder.

Se hvordan SmartDok kan gjøre din arbeidshverdag smartere