Steven ser opp til Odd Håvard

Steven må som mange andre i bedriften venne seg til å se opp til Odd Håvard.

Vi manner opp supportavdelingen med Odd Håvard og Steven

Vår supporttjeneste fortsetter å rekruttere dyktige mennesker. Denne gang har vi fått på plass en 2 meter lang lærer, og en elektriker på rolige 177 centimeter.

Vi legger ikke skjul på at vi er stolte av vår supportavdeling, og at vi er ganske så sikre på at den er bransjens beste! Nå forsterker vi avdelingen med 379 centimeter med kunnskap og erfaring.

Odd Håvard har sin bakgrunn som lærer ved Alta VGS og kulturskole, samt som koordinator for Den kulturelle skolesekken, og som tekniker i Alta kultursal. Steven på sin side kommer fra Elkjøp der han drev med salg og service, og er elektriker med fagbrev.

Derfor ble det SmartDok

– Jeg kjente noen i SmartDok før jeg begynte, og hadde hørt både fra dem og rundt på bygda at det var et steikanes godt arbeidsmiljø der (og det stemte!), forteller Odd Håvard.

SmartDok virker til å være en fremoverlent, ambisiøs bedrift innenfor en moderne bransje – og alt dette appellerte til meg. Jeg har også hatt en dragning mot IT helt fra utdanningstida (og lurte allerede da på om jeg hadde valgt feil), så når sjansen bød seg grep jeg den!

For Steven sin del så har han gått å «siklet» etter jobb hos SmartDok en stund.

Jeg har siklet i mange år på en jobb i SmartDok. Veldig spennende firma og et veldig godt rykte utad som arbeidsplass. Utrolig kult at det går an og bygge opp en slik bedrift i lille Alta, sier Steven.

Odd Håvard og jentene på jobb

Jentene på support besøker Odd Håvard på sitt kontor, og da kan det lett bli seende slik ut.

Tålmodighet og bransjeforståelse

Hva kan dere ta med dere inn av erfaring?

Som elektriker tar jeg med en bransjeforståelse fra bygge- og anleggsbransjen, samt bruken av lignende systemer i en arbeidshverdag som er bygd opp rundt HMS, forteller Steven.

– Når jeg jobber på supportavdelingen i SmartDok har jeg veldig stor nytte av å ha god kjennskap til IOS, Android og Windows fra mange år med salg og support av dette. Dessuten er jeg nok over gjennomsnittet interessert i duppeditter og teknologi. Har brukt ALTFOR mye tid og penger opp gjennom tida på forbrukerelektronikk og nyeste skrik innen teknologi, sier Steven med et smil.

Odd Håvard som har bakgrunn som lærer kommer med noe som er svært viktig på en supportavdeling, tålmodighet.

Jeg er vant til å hjelpe – og forklare mennesker – på en måte som gjør det forståelig for dem, fra læreryrket. Dette kan kreve en viss mengde tålmodighet. Alt dette tror jeg kan bli nyttig i ny jobb. Jeg har også jobbet litt med noen datasystemer i koordinatorjobben – og hjulpet brukere med å finne fram i disse, forteller han.

Etter noen uker i jobben, hva tenker dere?

Førsteinntrykket er kjempegodt. Hyggelige, imøtekommende folk overalt, samt veldig snille og hjelpsomme medarbeidere på avdelingen, forteller Odd Håvard.

– Mange trivelige kollegaer, høyt under taket. Liker veldig godt at det er stort fokus på å skape en trivelig arbeidsplass, og at det skjer mye sosialt utenom jobb, legger Steven til.

Bossekop UL Steven

Kaptein Steven Bjerring på Bossekop UL sitt A-lag for noen år tilbake. Her ble det gjort mange viktige og seige løp under ledelse av tidligere SmartDokker, Sondre Andersen og hovedtrener Jon-Steinar Eriksen.

Badmington, seige løp, jordfresing og kretsmester i jojo

Men våre to lettbente kommer ikke bare til å bidra til en enklere hverdag for våre kunder og et godt arbeidsmiljø internt, denne mannepakken kommer også med en twistpose med interessante hobbyer og egenskaper.

Steven har bakgrunn som fotballspiller også, og kan dermed også komme til nytte på vårt fotballag, som i ny og ne deltar på turneringer.

Jeg kan bidra med tunge seige løp, jordfresing og kjefting på dommeren. Har fått høre fra tidligere fotballtrenere at jeg er den minst målfarlige midtbanespilleren de har sett, forteller Steven, som ellers er glad i å fiske, gå toppturer og trening generelt.

Det sier seg selv at Odd Håvard har et talent innen volleyball, alt annet ville vært en fallitterklæring mot hans 202 centimeter lange kropp. Men at mannen også er kretsmester i jojo på Hamar er det kanskje de færreste her nordpå som har fått med seg.

I tillegg spiller han gitar på meget greit nivå, og er medeier i et lite firma som driver utleie av lyd – og lysteknisk utstyr – og ditto tjenester – til scenearrangementer.

Du vet vi har et husband her i SmartDok? Kunne vi lurt deg med der også?

– Jeg har ikke hørt noe fra dem ennå, men det er nok mange dyktige musikere om beinet der kan jeg tenke meg. Dersom det kommer en forespørsel så er jeg positiv, kan han avsløre.

Vi ønsker gutta velkommen i SmartDok! Der her blir knallbra!

Se hvordan SmartDok kan gjøre din arbeidshverdag smartere