Supportavdelingens to nye tilskudd skal vise vei for kundene våre

SmartDok satser sterkt på support, og vi tør påstå at vi er i landstoppen når det gjelder rask og effektiv kundeassistanse!

Nå styrkes troppene med to unge og dyktige damer.

Vi tok en liten prat med våre nyeste ansatte på supportavdelingen, Helle Bjørnsdatter Sigvaldsen og Sandra Henriette Andersen.

Helle Bjørnsdatter Sigvaldsen
Helle Bjørnsdatter Sigvaldsen

– Det er en utrolig profesjonell arbeidsplass!

– Bedriften er opptatt av å ta vare på sine ansatte. Alle trår til slik at vi skal bli kjent med SmartDok.
Helle Sigvaldsen

Helle Bjørnsdatter Sigvaldsen

– Det er en utrolig profesjonell arbeidsplass!

– Bedriften er opptatt av å ta vare på sine ansatte. Alle trår til slik at vi skal bli kjent med SmartDok.
Helle Sigvaldsen

Bakgrunn

Kan dere fortelle litt om bakgrunnen deres?

Sandra: – Jeg er oppvokst i et fiskevær som heter Breivikbotn (på Sørøya), men har stort sett bodd hele mitt voksne liv i Alta. Har etablert meg på Aronnes sammen med samboer og tre barn. Den store interessen er trening og aktivitet, kvalitetstid med familie og venner – både inne og ute.

For utenom familien, så banker hjertet litt ekstra for fotball, jakt og reise. 

Har studert økonomi og ledelse, og har de siste seks årene jobbet som økonomiansvarlig for en reiselivsbedrift med både driftsselskaper og eiendomsselskaper. 

Helle: – Jeg er 32 år, bor på tiende året i Alta og kommer opprinnelig fra Lenangen i Lyngen kommune. Flyttet til Tromsø for videregående skole og har etter tiden der et fagbrev i Kontor og Administrasjon.

Jeg har 2 gutter som blir 6 og 13 år til våren og vi elsker å være ute på tur, reise, scooter og hytteliv, håndball og fotball, fiske, ha hjemmekino og prøver å gjøre hver dag til en «fest». Jeg har en suveren kjæreste som blir samboeren min på fulltid til våren og 2 bonusgutter, så ofte er det full trøkk.

Helle Bjørnsdatter Sigvaldsen og Sandra Henriette Andersen

De nyeste tilskuddene på supportavdelingen i SmartDok, Helle Bjørnsdatter Sigvaldsen (til v.) og Sandra Henriette Andersen.

Førsteinntrykk

Hva er førsteinntrykket av å jobbe i SmartDok? 

Helle: – Jeg er kommet til en utrolig profesjonell arbeidsplass med alt på stell som er opptatt av å ta vare på sine ansatte. Alle på tvers av avdelinger trår til slik at vi skal bli kjent med SmartDok og trygge nok til å kunne ta fatt på oppgavene som venter og kunne hjelpe kundene våre.

Vi i SmartDok ble kjent med Helle for noen år siden da hun hjalp oss med å arrangere SmartTræff.

– Jeg fikk et veldig godt inntrykk av selskapet allerede da, og har siden da sagt at om jeg noen gang skal bytte jobb så må det bli til SmartDok, og her er jeg!

Sandra: – Mitt førsteinntrykk med å jobbe i SmartDok er kun positivt. Har blitt tatt godt imot, og det vises engasjement. Kunnskapen er høy på huset og bedriften virker fremoverlent. Det er rom for bistand og deling av tverrfaglig kunnskap – og verdiene til bedriften ser ut til å alltid stå i fokus – klare og tydelige forventninger. 

Sandra Sandra Henriette Andersen
Sandra Sandra Henriette Andersen

– Det er klare og tydelige forventninger

– Verdiene til bedriften ser ut til å alltid stå i fokus!
Sandra Henriette Andersen

Sandra Sandra Henriette Andersen

– Det er klare og tydelige forventninger

– Verdiene til bedriften ser ut til å alltid stå i fokus!
Sandra Henriette Andersen

Arbeidsoppgavene

Hva er det dere liker best med å være Support Consultant?

Sandra: – Nå er det i en veldig tidlig fase i opplæringen, men det jeg tror jeg vil like så langt er at man får yte en tjeneste som er rettet direkte mot brukerne. Jeg liker å vite hvordan systemer er bygd opp og hvordan de fungerer. Hvilke problemstillinger man kan treffe på, og hvordan man løser de er også en motivasjonsfaktor.

Helle: – Nå er vi helt i startfasen men jeg elsker å yte service så jeg tenker at å jobbe tett mot kundene og være problemløser vil være det jeg liker best. Og at man stadig får nye utfordringer å løse. Å få jobbe med livsverket til Bjørn Tore er noe jeg er takknemlig for.

Fremtida

Har dere noen framtidsdrømmer/-planer? 

Sandra: – Har mange fremtidsplaner og drømmer, men den viktigste av de er nok det å ha en arbeidshverdag som gir meg mestringsfølelse. Min intensjon er alltid å være ressurssterk for bedriften, og det er viktig for meg å vokse både faglig og personlig.

Helle: – Årets drøm er å få en skikkelig Altalaks på kroken, og på sikt ønsker jeg ganske enkelt at jeg og de rundt meg holder oss friske og har god helse, har en meningsfull hverdag som gir påfyll heller enn å tømme energilagrene. Og å vinne i Lotto selvfølgelig!

Se hvordan SmartDok kan gjøre din arbeidshverdag smartere