Joakim Krogstad
Joakim Krogstad

Med SmartDok og Tellit Prosjektinfo har våre prosjektledere full oversikt over prosjektregnskapet

Vi får timekostnader importert og bokført automatisk i Unit4 ERP, sier Joakim Krogstad, Digitaliseringsansvarlig i POB Entreprenør AS.

Joakim Krogstad

Med SmartDok og Tellit Prosjektinfo har våre prosjektledere full oversikt over prosjektregnskapet

Vi får timekostnader importert og bokført automatisk i Unit4 ERP, sier Joakim Krogstad, Digitaliseringsansvarlig i POB Entreprenør AS.

I en verden hvor presisjon og effektivitet er avgjørende, har POB Entreprenør AS tatt et viktig skritt ved å ta i bruk Tellit Solutions‘ tilpassede løsning for entreprenør- og bygg- og anleggsbransjen. Dette valget har gitt dem en solid håndtering av prosjektregnskapet, som er en vital del av deres drift.

Med integrasjonen av Unit4 ERP og SmartDok, utviklet av Tellit Solutions, automatiseres og forenkles overføringen av viktig prosjektinformasjon. Dette inkluderer detaljer om prosjekter, underprosjekter, produksjonskoder, prosjektkostnader, og ikke minst, reelle ressurskostnader. Resultatet er en sømløs strøm av data som sikrer at regnskapsavdelingen og prosjektledere alltid har oppdatert informasjon om løpende prosjektkostnader.

Joakim Krogstad, Digitaliseringsansvarlig i POB, uttaler:

– Med SmartDok og Prosjektinfo har våre prosjektledere full oversikt over prosjektregnskapet. Timekostnader importeres og bokføres automatisk i Unit4 ERP

Han fremhever også løsningens effektivitet

– Løsningen gjør det også enkelt å viderefakturere timer. Vi kan raskt se og behandle alle timer fra SmartDok i Prosjektinfo, og holde styr på hva som er fakturert eller ikke, Legger han til.

Les mer om POB Entreprenør på deres hjemmeside

Optimaliser drifta med SmartDok!

Med SmartDok på mobilen er det lettere å lykkes med digitalisering av prosjektregnskapet i bygg- og anleggsbransjen.

Hvilke data synkroniseres?

Kjerneelementene som synkroniseres mellom systemene er viktige for operasjonell suksess. Dette omfatter administrasjon av grunndata som prosjekter, underprosjekter, produksjonskoder, og ansattes kostnadskategorier i Unit4 ERP, som synkroniseres med SmartDok.

Videre innebærer importdata fra SmartDok detaljert innsikt i materialforbruk på prosjekt, timeregistrering for både mann og maskin, tillegg og endringer, samt diett for ansatte. Dette skaper et robust økosystem for datahåndtering som støtter alle aspekter av prosjektregnskapet.

Ved å tilby en integrert, effektiv og transparent tilnærming til prosjektregnskap, understreker POBs suksess med systemet viktigheten av digital innovasjon i bransjen. Det gir ikke bare bedre økonomisk oversikt, men også en sterkere plattform for beslutningstaking og strategisk planlegging.

Les mer om integrasjonen her!

Integrasjonen mellom Unit4 ERP og SmartDok

Integrasjonen mellom Unit4 ERP og SmartDok er utviklet av Tellit Solutions som en del av vår bransjeløsning for entreprenørbransjen.

Se hvordan SmartDok kan gjøre din arbeidshverdag smartere