Registrerer RUH i SmartDok

Vår brukervennlige RUH-løsning lar deg enkelt rapportere om uønskede hendelser. Nå også smittevern.

Nå kan du rapportere smittevern-relaterte RUH i SmartDok

Alle HMS Pro-kunder i SmartDok har nå mulighet til å rapportere om uønskede hendelser når det gjelder anbefalte og pålagte smitteverntiltak på byggeplassen.

PS! se nederst i saken angående tips om fraværsregistrering i SmartDok for de som er i karantene.

– Med nye krav til smittevern på byggeplassene og ute på prosjektene er det svært viktig for oss å sørge for at våre kunder har et verktøy de kan rapportere og følge opp hendelser enklest mulig. Derfor kan du nå rapportere smittevern-relaterte RUH i SmartDok-appen, sier salgssjef i SmartDok Per Tore Hansen.

Ligger som standard i RUH

– Det er svært mange kunder som benytter seg av HMS-systemet vårt, og som en følge av disse uvanlige tider for samfunnet vårt og ikke minst bygge- og anleggsbransjen, er nå dette nye RUH-innholdet lagt inn som standard hos alle våre HMS Pro kunder, opplyser han videre.

Dersom en ikke ønsker disse ekstra rapporteringsmulighetene i systemet, kan en selv deaktivere disse valgene i oppsettet sitt, eller kontakte support på SmartDok.

– Vi har som vanlig lagt vekt på brukervennlighet slik at alle våre brukere lett skal kunne registrere smittevern-avvik og tiltak i SmartDok-appen, sier Per Tore til slutt.

Videoeksempel på RUH-smitteverntiltak.

Fraværslønnsart

Coronaviruset reiser mange spørsmål hos arbeidsgivere i hele Norge. Har arbeidstaker krav på sykepenger, hvordan skal det tilrettelegges, hva skjer dersom skoler og barnehager stenges, og for permittering? Det er nå vedtatt nye regler her. Disse finner du her.

Tips: Egen fræværslønnsart i SmartDok:
Du kan nå legge inn egen fraværslønnsart i SmartDok for de som er i karantene/hjemme med barn/ eller får omsorgspenger. Se bildet under, eller se denne videoen hvordan du oppretter fraværslønnsart.

Lønnsart SmartDok

Slik vil dette eksemplet se ut for en ansatt.

Se hvordan SmartDok kan gjøre din arbeidshverdag smartere