Nå er det ikke lenger nødvendig med byggekortleser. Fra nå av kan du registrere deg inn og ut via appen, og koble til HMS-kort uten bruk av den fysiske leseren. Kom i gang i dag!

Tidligere var kundene våre avhengige av en fysisk registreringsboks for to hovedoppgaver:

Knytte HMS-kort til brukere: Dette var en essensiell funksjon, da HMS-kort er viktige for å bekrefte identiteten og kvalifikasjonene til arbeidere på en byggeplass.
Inn- og utsjekking fra anleggsplassen: Selv om dette også kunne gjøres via appen, var boksen ofte brukt som et sentralt registreringspunkt på byggeplassen.

Men tiden forandrer seg, og med den også våre løsninger.

Hva er nytt?

Med vår oppdaterte heldigitale løsning kan kundene nå:

Knytte HMS-kort til brukere uten fysisk boks: Du kan nå knytte HMS-kortet ditt til brukerprofilen din via SmartDok.
Inn- og utsjekking 100% digitalt: Selv om dette var mulig før, fremhever vi nå den totale uavhengigheten av en fysisk boks for dette formålet.

Rapportene som kundene kan hente ut er som før, men med en ny funksjon. I tillegg til å se hvem som har vært på byggeplassen, kan kundene nå også se hvilken enhet som personen har sjekket inn via. Dette kan være nyttig for å spore bevegelsene til personer på byggeplassen.

Andre fordeler

Økt fleksibilitet: Knytt HMS-kort og sjekk inn/ut fra hvor som helst, når som helst.
Miljøvennlig: Mindre fysisk utstyr betyr en reduksjon i karbonavtrykket.
Tidsbesparende: Raskere prosesser både for arbeidere og administrativt personell.
Geofence: Med Geofence aktivert kan du lage egendefinerte områder for prosjektet.

Dette er et stort skritt fremover for alle våre kunder som ikke har behov for, eller ønsker å redusere bruken av, fysiske registreringsbokser. Med denne oppdateringen beveger SmartDok seg enda nærmere en komplett digital arbeidsflyt, og vi er stolte av å være i forkant av denne transformasjonen i byggebransjen.

Trenger jeg boks?

Lurer du på hvilken løsning for elektronisk mannskapsliste som passer for deg?

Her er alternativene:

  • Heldigital løsning kun vi app
  • App + registreringsboks
  • Kun registreringsboks

Ta kontakt med oss, så kan vi hjelpe deg frem til riktig løsning.

Er du allerede kunde av oss i dag og har en registreringsboks du ikke vet hva du skal gjøre med? Ta kontakt med oss så avtaler vi en løsning for deg.

Hva med Underentreprenørene?

Frykt ikke. Ønsker du å la underentreprenører sjekke inn og ut på et prosjekt via vår heldigitale løsning er det ingen problem. I disse tilfellene laster en ned vår UE-app og registrerer seg inn og ut av prosjektet. Dette gjelder også i tilfeller der en bruker registreringsboks.

Se hvordan SmartDok kan gjøre din arbeidshverdag smartere