Tripletex

Tripletex

Komplett skybasert regnskapsprogram

Brukervennlig regnskapsføring som gir deg oversikt og kontroll. 

Tripletex
Tripletex

Komplett skybasert regnskapsprogram

Brukervennlig regnskapsføring som gir deg oversikt og kontroll. 

Tripletex

Effektiviser arbeidshverdagen ved å unngå unødvendig punching av data. Overfør godkjente arbeidstimer direkte til Tripletex, og gjennomfør lønnskjøring og fakturering av disse på vanlig måte. Superenkelt!

Med denne integrasjonen kan du enkelt overføre godkjente mannskapstimer, maskintimer og vareforbruk per prosjekt. Dette sørger for god kontroll på dine prosjektene, og fakturering går raskt og enkelt. Du får også en presis kostnadsoppfølgning på prosjektene dine, og lønnskjøringen blir lekende lett med automatiserte prosesser og en smidig godkjenningsflyt.

Hva synkroniseres?

Integrasjonen henter grunndata fra Tripletex til SmartDok, noe som betyr at du kun forholder deg til ett system for opprettelse av prosjekter, underprosjekter og aktiviteter. Dette gir deg kontroll og sikrer at prosjektlisten i SmartDok alltid er oppdatert med aktive prosjekter fra Tripletex.

Når grunndata har kommet over fra Tripletex skal registrering av mannskapstimer, maskintimer og vareforbruk skje i SmartDok. Når timer og maskintimer er sendt inn og godkjent og vareforbruk er registrert, kan dette synkes tilbake til Tripletex. Mannskapstimer blir sendt til Tripletex timelister, maskintimer og vareforbruk blir synket som produkter i ordrelinjer knyttet mot prosjektet. Dette gjør at du kan få full kontroll på kostnadsoppfølging på dine prosjekter, kan fakturere raskere, og kjøre lønn enkelt og effektivt.

Dette synkroniseres i integrasjonen:

Fra Tripletex til SmartDok

  • Prosjekter
  • Underprosjekter
  • Aktiviterer
  • Fraværslønnsarter

Fra SmartDok til Tripletex

  • Timer
  • Maskintimer
  • Vareforbruk