Martine ønsker også å trekke frem hvor tilgjengelig alt er for de ansatte.

I appen er sjekklistene tilgjengelig for alle og det er enkelt å sende inn. Alle har tilgang på det de trenger uansett hvor de befinner seg, og prosjektlederne kan dele dokumenter, skiltplaner og annet i dokumentsenteret.

– Det å ha et styringssystem som vi bruker til alt er den største forskjellen fra hvordan det var før!

– Det favner alle type stillinger og jobber som utføres i selskapet hver dag. Det er et verktøy for alle – på hver sin måte, legger hun til.

For administrasjonen har det også blitt betydelig enklere.

Faktureringsbiten har vært revolusjonerende når alt er samlet på et sted. Det som registreres ute på prosjektet overføres og ligger tilgjengelig i fakturagrunnlaget som skal sendes ut. I tillegg kan de legge til og fjerne. Noe som var veldig tungvint tidligere, forteller Martine.

Arne Magnus Fjelle, elsker jobben som maskinfører. Det er i følge han et variert arbeid der en får lov til å holde på med mye forskjellig.

God support og onboarding

At Brødrene Ødegård har fått hele organisasjonen til å få eierskap til produktet er også nøkkelen til deres suksess med digitalisering.

I den sammenheng ønsker Martine å skryte litt av support og onboardingstjenesten til SmartDok.

Hjelpen fra SmartDok har vært veldig bra! Vi får alltid svar, og dersom en ikke får svar der og da, så kommer SmartDok alltid tilbake til oss med informasjon.

– Det er kunden i fokus!

Les mer om hvordan Brødrene Ødegård jobber digitalt

Kontakt oss for gratis demo

SmartDok brukes i dag av 3.500 små og store bygg- og anleggsbedrifter.