Nå kan du dele dokumenter på prosjekter og maskiner

Er du kunde av SmartDok vil du uten kostnad få tilgang til vårt nye dokumentsenter

Vi slår nå på stortromma og gir alle våre kunder tilgang til vårt nye dokumentsenter i løsningen vår. SmartDok Dokumentsenter er en app/løsning som forenkler dokumentdeling i bedriften din. Også populært kalt dokumentarkiv eller prosjekthotell. Brukergrensesnittet er enkelt og du og dine kolleger kan effektivt dele og dokumenter som kobles til prosjekt eller maskiner.

Mikal Johnsen - Product Manager

Mikal Johnsen, Product Manager hos SmartDok gleder seg over et teamet hans har lansert dokumentsenteret.

Vårt utviklingsteam har jobbet tett med kundene våre for å skreddersy denne tjenesten mest mulig slik at bransjen skal få mest mulig nytte av denne funksjonaliteten.

– Vi har brukt mye tid på å kartlegge hva våre kunder ønsker å bruke et dokumentsenter til, forteller Product Manager Mikal Johnsen.

Svarene vi fikk fra bransjen var klar.

Kundene ønsket mulighet til å lagre og dele dokumenter i prosjektene, og en enklere tilgang til driftsmanualer, sertifikater og lisenser som kobles til maskinene i bedriften. Alt dette kan i dag løses av dokumentsenteret, forteller Johnsen.

Hva kan du gjøre med et dokumentarkiv på nett?

Dokumentsenteret lar deg laste opp, organisere og dele filer internt i ditt firma. Det er ingen begrensninger på hvilke typer filer som kan lastes opp til dokumentsenteret. Man kan organisere filene i mapper og bestemme hvem i firmaet som skal ha tilgang.

Med SmartDok Dokumentsenter kan du:

  • Enkelt få tilgang til dokumentasjon for prosjekter, driftsmanualer, sertifikater og lisenser for maskiner.
  • Lese pdf-filer og se på bilder i appen
  • Laste opp filer og bilder
  • Ta bilder direkte i appen
  • Laste ned filer
Har du mange maskiner i bedriften er det kanskje ønskelig å ha alle driftsmanualer, sertifikater, lisenser lignende tilknyttet hver maskin samlet på en plass?

Salgssjef i SmartDok Anders Josefsson gleder seg til å tilby denne funksjonaliteten til sine kunder.

På hvilken måte vil det hjelpe deg i arbeidshverdagen?

Vi har spurt salgssjef i SmartDok, Anders Josefsson hva dette betyr for kundene til SmartDok.

– Et dokumentsenter vil gjøre det mye enklere å lagre og dele dokumenter innenfor prosjektene. Det være seg for eksempel plantegninger, prosedyrer, bilder eller andre viktige dokumenter. Disse dokumentene kan lastes opp, deles og aksesseres via app eller via datamaskin, forteller han.

Viktig for de som har mange maskiner også.

Har du mange maskiner i bedriften er det kanskje ønskelig å ha alle driftsmanualer, sertifikater, lisenser lignende tilknyttet hver maskin samlet på en plass? Dokumentsenteret gjør det mulig for deg å koble disse dokumentene til maskinene i bedriften, slik at alle som bruker maskinen har kjapp tilgang til dokumentene, forteller han videre.

Anders ønsker også å trekke fram tidsbesparelsen denne utvidelsen av systemet vil kunne bety.

– En vil også spare tid med hurtig tilgang til viktige dokumenter i appen, dermed også bli mer effektiv i kommunikasjonen, sier Anders.

Forenkler sertifisering

Dokumentsenteret vil også styrke våre kunders arbeid med sertifisering.

– For brukere av SmartDok som ønsker å sertifisere seg innen ISO 9001, ISO 14001 eller Miljøfyrtårn vil dokumentsenteret kunne gjøre jobben enda enklere, sier han til slutt.

Er du kunde av SmartDok vil du uten kostnad få tilgang til vårt nye dokumentsenter

Med alle dokumentene i appen vil du kunne jobbe mer effektivt.

Se hvordan SmartDok kan gjøre din arbeidshverdag smartere