KUNDEREFERANSER

BYGGENTREPRENØR

Tømrer som bruker SmartDok til daglig.

Totalrenovering AS

Alexander Bore jobber i Totalrenovering AS og elsker jobben sin som håndverker. Variasjonen, det å skape noe og spennende verktøy er noen av grunnene.

Roy Vidar og Morten i DVS

DVS Entreprenør

Daglig leder Inger Mari Raaen og selskapet har nå tatt i bruk det digitale dokumentasjonssystemet SmartDok for å få full kontroll på HMS/KS og mannskapslister.

Harstad bygg bruker SmartDok

Kronsteingruppen AS

Å gjøre ting enkelt er en del av kulturen i Bertelsen & Garpestad. Derfor passer enkelheten i SmartDok perfekt inn.

Magne Helander

Murpartnern AS

– Vi er veldig fornøyde med brukervennligheten i SmartDok!

Bjarne Moxness

Industrigulv spesialisten AS

En god onboarding er veien til sukess ved systembytte. Industrigulv spesialisten AS byttet system og opplevde det som en knirkefri prosess.

Hjelmen AS Marit

Hjelmen AS

Få bransjer fokuserer på planlegging og dokumentasjon på samme måte som oljebransjen. Marit Vossgård har tatt med seg disse erfaringene inn som daglig leder av anleggsfirmaet Hjelmen AS.

Leve Montasje bygger Leve Hytter sine kvalitetshytter, og er snart klar for overlevering av 28 sokkelhytter på Hafjell.

Leve Montasje AS

– Det som gjør SmartDok så brukervennlig for oss, er måten vi selv kan bygge våre sjekklister, HMS og KS skjemaer. Samt at timeregistrering gjøres enkelt på korrekt prosjekt, og får da en oversikt over timeforbruket på prosjektene.

Et av de raskest voksende bygg- og anleggsfirmaene i Stockholm bruker SmartDok og anbefaler alle som tenker på fremtiden å gjøre det samme.

Matison Entreprise AB

– En av våre mest tidkrevende problemer var å få knyttet arbeidsrapporter og tidsbruk til prosjektene. Takket være SmartDok er det nå løst.

System for timeføring og godkjenning – SmartDok

Consto AS

– SmartDok forenkler hverdagen. Vi har sentral lønnskjøring og det fungerer utmerket når alle data er på nett.

Å jobbe mer effektivt, forenkle lønnsutbetaling og bedre dokumentasjonen i forhold til fakturering har vært en av flere gevinster etter at selskapet tok i bruk SmartDok.

Tømrer Gøran Romsdal AS

– SmartDok har virkelig svart til forventningene. Vi har hatt veldig god effekt av digitalisering av timeregistrering, sjekklister og vareforbruk.

Peab

– Vi bruker systemet ute i felten. Det gir store gevinster fordi vi sparer tid i hele kjeden; alle som skal føre og godkjenne, bedre kontroll på lønn og timelister og vi får tallene mye tidligere.

Byggetrinn 1 er ferdig og to flotte byggverk med studentboliger står ferdige og allerede tatt i bruk av studenter i Tromsø. Econor er godt i gang med byggetrinn 2 av studentboligene.

Econor AS

– SmartDok bruker vi selvsagt til timeregistrering og rapport om uønskede hendelser. I tillegg bruker vi SmartDok til sjekklister.

Pierre Entreprenad ble grunnlagt i 1959 av Claes Pierre og har i dag spesialavdelinger innen riving, betongskjæring, industrigulv, betongrenovering og taktekking.

Pierre Entreprenad AB

– Vi valgte SmartDok fordi det var den leverandøren som passet best til våre krav til timeføring. Samtidig er den lett og pedagogisk i bruk.

HMS/KS-modulen i SmartDok er genial og enkel!

Entreprenør Harald Nilsen AS

– Vi har jobbet med HMS/KS-modulen i SmartDok en god stund nå. Vi synes den er genial og enke i bruk.