Øk kvaliteten og sikkerheten med SmartDoks sjekklister

Skjemabyggeren og sjekklistene går hånd i hånd

Tegnemulighet i skjema og sjekklister

Sett opp skjemaer og sjekklister som er tilpasset dine behov, på en brukervennlig og enkel måte med stor fleksibilitet i skjemautformingen.

SmartDok er en allsidig programvare som gjør det enkelt å administrere arbeidsprosesser og dokumentasjon. En av funksjonene som virkelig skiller SmartDok fra andre lignende programvare, er evnen til å lage og bruke sjekklister på en enkel og effektiv måte .

Skjemabyggeren i SmartDok gjør det kjedelige skjemaarbeidet morsomt 🥳! Brukervennligheten sitter på første rad, og systemet sørger for automatisk lagring mens du arbeider.

Jobb med skjemamalen din helt til den er klar til bruk, og publiser den deretter slik at den blir tilgjengelig for utfylling av de ansatte .

Vår skjemabygger er full av smarte funksjoner og muligheter.

Effektive befaringer

SmartDok sine sjekklister for befaring på byggeplasser er et utmerket verktøy for å sikre en smidig og effektiv kontroll av arbeidsprosesser og kvalitet. Med en intuitiv og enkel skjemabygger kan du raskt lage tilpassede sjekklister som passer dine behov. Når du er ute på befaring, gir disse sjekklistene deg muligheten til å enkelt følge opp og dokumentere fremdrift, samtidig som du holder oversikt over eventuelle avvik og tiltak.

Skjemaene kan enkelt tilpasses og oppdateres, noe som gir deg full fleksibilitet og kontroll over arbeidet på byggeplassen.

Superlett å opprette sjekklister og skjema

Opprettelse av sjekklister i SmartDok er enkelt og raskt. Du kan lage dine egne skreddersydde sjekklister eller bruke en av de mange forhåndsdefinerte malene som allerede er tilgjengelige. Malene inkluderer sjekklister for systematisk HMS-arbeid per prosjekt og kvalitetskontroller/kvalitetsdokumentasjon.

Når du har opprettet sjekklisten, kan du tilpasse den til dine spesifikke behov og legge til spørsmål og kontrollpunkter som er relevante for det spesifikke prosjektet eller din bedrift. Du kan også legge til bilder og dokumenter for å gjøre sjekklisten enda mer omfattende.

Når sjekklisten er ferdig, er det enkelt å bruke den på stedet ved å bruke SmartDok-appen på en mobil enhet. Du kan enkelt markere av hvert kontrollpunkt mens du utfører inspeksjonen, og legge til kommentarer eller bilder hvis nødvendig. Når inspeksjonen er fullført, kan du enkelt lagre sjekklisten og dokumentasjonen din direkte i SmartDok-systemet.

Kontakt oss for gratis demo

SmartDok brukes i dag av 3.750 små og store bygg- og anleggsbedrifter.

SmartDok er laget for og i samarbeid med bygge- og anleggsnæringen

Prosjektleder i brakke
Timeregistrering – en evig hodepine?
Marie Elisabeth Suhr
5 grunner til å ta i bruk digital timeregistrering
Grunnarbeid Vest - Ivan
Grunnarbeid Vest løser tidsklemma med digitalt system
CSP sparer penger med korrekt fakturagrunnlag
CSP sparer penger med korrekt fakturagrunnlag
SmartDok + regnskap
Vi spurte tre regnskapsførere hvorfor de foretrekker SmartDok
dokumentasjon på mobil på byggeplass
Effektivisering av timeregistrering: Hvordan SmartDok forenkler jobben på byggeplassen

Kontakt oss for gratis demo

SmartDok brukes i dag av 3.750 små og store bygg- og anleggsbedrifter.